Relu Fenechiu a gasit solutia pentru autostrazi

Relu Fenechiu, fostul ministru al Transporturilor, a afirmat ca are un plan, pe care il va prezenta Delegatiei permanente a PNL de vineri, privind constructia a 4.000 de kilometri de autostrada printr-un parteneriat privat prin care Guvernul sa asigure platile de disponibilitate.

“De 20 de ani ne plangem ca Romania nu are autostrazi, de 12 ani studiez cum s-ar putea face autostrazi in Romania. Cred ca s-a gasit o solutie fezabila care are si resurse financiare – constructia unei retele de 4.000 de km de autostrada, pana in 2027, printr-un parteneriat privat prin care Guvernul asigura platile de disponibilitate”, a spus Relu Fenechiu.

Intrebat de ce n-a prezentat acest proiect ca ministru al Transporturilor, el a aratat ca “n-a apucat”. “Nu am apucat”, a spus Relu Fenechiu care a a detaliat apoi ca este vorba despre o analiza la care lucreaza de mai bine de doi ani, “Si veti vedea maine ca discutam de o solutie care si presei, care sunteti destul de circumspecti, vi se va parea destul de credibila”, a adaugat fostul ministru al Transporturilor.

Sursa foto: ghimpele.ro