Relu Fenechiu, cercetat de procurori intr-un nou dosar

Relu Fenechiu

Procurorii au confirmat,vineri, existenta unui nou dosar de inselaciune in care este cercetat Relu Fenechiu impreuna cu fratele sau Lucian Fenechiu si cu Bogdan Damian, directorul firmelor sale, cei trei fiind deja in spatele gratiilor unde isi ispasesc pedeapsa definitiva incasata in dosarul Transformatorul.

Relu Fenechiu, fostul ministru al Transporturilor, a intrat intr-un vartej din care nu mai are scapare. Dupa ce a ajuns in spatele gratiilor pentru a executa cinci ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu, Fenechiu este cercetat acum si pentru comiterea infractiunii de inselaciune, informeaza Evenimentul Zilei.

Citeste si: Relu Fenechiu la inchisoare: PNL intre regrete si usurare

In spatele acestei acuzatii se regaseste calitatea sa de om de afaceri, nu aceea de politician. Mai exact, acesta i-ar fi inselat pe oamenii care au cumparat case in cartierul I.C. Bratianu Iasi, construit prin intermediul firmei Fene Grup SA. Este aceeasi firma prin intermediul careia s-au facut ilegalitatile si in dosarul cu transformatoarele vandute catre Sucursala de Intretinere din cadrul Electrica SA, noteaza sursa citata.

Sursa foto: realitatea.net