RELU FENECHIU ii vrea “binele” presedintelui BASESCU: A semanat vant, culege furtuna

RELU FENECHIU nu are liniste in INCHISOARE! Fostul ministru al Transporturilor e foarte suparat pe TRAIAN BASESCU,  caruia ii doreste sa plateasca pentru ce a facut.

”DNA trebuie sa ancheteze toate presupusele fapte de coruptie. Ar fi important sa trateze insa cu aceeasi unitate de masura toate cauzele. Chiar si circul mediatic are rolul lui, acela de a-i speria pe potentialii infractori.

Totusi, este nepermis ca oamenii sa fie ridicati cu mascati de pe strada atunci cand nu exista un flagrant sau probe edificatoare privind vinovatia. Dupa parerea mea, atunci cand se fac astfel de abuzuri, iar, dupa, instanta contrazice acuzatia procurorului, atunci acesta trebuie sanctionat. In rest, procurorii trebuie sa isi faca treaba si sa trimita in judecata pe toti ce suspectati ca au savarsit infractiuni.

Citeste si: RELU FENECHIU, o nou scrisoare din INCHISOARE. Completul negru, ATACAT

Marea problema a Romaniei de astazi o reprezinta abordarea actului juridic de unele instante, pentru ca, daca procurorul trimite in judecata o persoana, care se presupune ca a comis o infractiune, judecatorul trebuie sa o condamne doar cand este absolut convins si cand sunt probe clare impotriva lui. Cu alte cuvinte, nimeni nu trebuie condamnat daca nu este absolut clar ca este vinovat.

In ceea ce priveste ipoteza dumneavoastra privind curatarea terenului, nu uitati o vorba din batrani: „Cine seamana vant, culege furtuna!”. Basescu o simte deja pe pielea lui, si acesta este doar inceputul.”, a declarat Fenechiu intr-un interviu acordat presei din Iasi.

Relu Fenechiu a fost condamnat, pe 30 ianuarie, la 5 ani de inchisoare cu executare de catre instanta Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata, in dosarul Transformatorul.