RELU FENECHIU isi SALVEAZA AVEREA. Cum a reusit SOTIA sa BLOCHEZE EXECUTAREA SILITA

MARIANA FENECHIU a reusit sa blocheze executarea silita a prejudiciului din dosarul Transformatorul. Femeia sustine ca intreaga avere a fostului liberal a fost dobandita dupa casatoria cu ea si a cerut efectuarea partajului. MARIANA sustine ca 50% din averea lui FENECHIU ar trebui sa ii revina.

RELU FENECHIU si-a unit destinele cu fosta cantareata de muzica populara MARIANA IVAN in 2007, la Viena. Fericirea celor doi soti a fost spulberata insa la inceputul anului trecut, cand fostul ministru al transporturilor a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul Transformatorul. Prejudiciul pe care societatea Servicii Energetice Moldova il are de recuperat de la cei sase inculpati se ridica la 58 de milioane de lei, informeaza B1 TV.

Cu toate acestea, magistratii judecatoriei Iasi au decis sa suspende executarea silita in cazul lui RELU FENECHIU. Totul dupa ce sotia acestuia a contestat masura pe motiv ca nu a fost efectuat inca partajul. MARIANA sustine ca intreaga avere a fostului ministru liberal a fost dobandita dupa casatoria cu ea, motiv pentru care are dreptul sa primeasca 50% din banii lui FENECHIU.

CITESTE SI: RELU FENECHIU s-a simtit NEDREPTATIT pe timpul sederii in PENITENCIARUL IASI

Potrivit declaratiei de avere din 2013, sotii FENECHIU detin sase parcele de teren intravilan. Trei dintre acestea se afla in Iasi si insumeaza 5000 de metri patrati. FENECHIU mai are 10.000 de metri patrati de pamant si in Rosia Montana. In plus, fostul ministru mai detine un apartament, trei case de locuit, doua de vacanta, trei masini de lux si bijuterii de 80 de mii de euro.

CITESTE SI: RELU FENECHIU a fost transferat in cea mai moderna PUSCARIE din Moldova

MARIANA FENECHIU a sustinut ca nu are nicio sursa de venit dupa condamnarea sotului ei si a cerut chiar judecatoriulor acordarea unui ajutor public judiciar pentru a sustine cheltuielile cauzate de proces. Fosta cantareata de muzica populara a declarat in fata instantei ca vrea sa vanda o parte din propietatile familiei pentru a-si putea intretine fiul de sase ani pe care il are cu politicianul. Femeia doreste sa scape si unul dintre bolizii fostului ministru, care ar valoara 30.000 de euro. Masina nu a putut fi insa gasita de executori si a fost data in urmarire de politie.

Sursa foto www.ziuanews.ro