Relu Fenechiu la inchisoare: PNL intre regrete si usurare

Comunicatul remis presei de Partidul National Liberal (PNL) in legatura cu condamnarea definitiva a lui Relu Fenechiu, fostul ministru al Transporturilor, la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul Transformatorul este o atitudine decenta, normala, dar de fatada, au declarat surse din cadrul partidului pentru Mondo News.

In aceeasi ordine de idei, reactia majoritara a celor care alcatuiesc BPN al PNL este una mai mult de usurare decat de regret, in conditiile in care, Relu Fenechiu nu facea altceva decat sa tarasca numele liberalilor in tot felul de scandaluri in care era implicat, au declarat aceleasi surse.

Dosarul Transformatorul si  posibila implicare in licitatia trucata in urma careia a fost arestat Gruia Stoica sunt numai doua exemple ale greselilor repetate facute de Relu Fenechiu.

Toate aceste actiuni, total gresite ale lui Relu Fenechiu, nu faceau altceva decat sa dauneze imaginii PNL, un partid istoric a carui doctrina promoveaza adevaratele valori, au conchis sursele citate.

Citeste si: Fenechiu, condamnat la 5 ani de inchisoare de Curtea Suprema 

Relu Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, decizia fiind luata joi la pranz de Curtea Suprema de Justitie, in dosarul Transformatorul, in care fostul ministru al Transporturilor este acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma continuata, dosar in care a fost condamnat initial la cinci ani de inchisoare, decizie la care a facut recurs.

Citeste si: Cristina Pocora: Pentru PNL este o pierdere, Relu Fenechiu este un om politic cu experienta 

Fostul ministru si fratele sau au primit cinci ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi pe o perioada de trei ani, plus plata unor despagubiri in valoare de aproximativ 3 milioane de lei. Decizia este definitiva.

Sursa foto: realitatea.net