Relu Fenechiu mai are de asteptat. Sentinta in dosarul Transformatorul, amanata

Relu Fenechiu nu a aflat inca sentinta in cazul dosarului “Transformatorul”. Aceasta va fi data de catre judecatori joi,  30 ianuarie.

Liberalul Relu Fenechiu este acuzat in prima instanta la 5 ani de inchisoare pentru fapte de coruptie si abuz in serviciu.

Fostul ministru al Transporturilor a fost marti la Curtea Suprema de Justitie, ca sa astepte sentinta. Fenechiu a declarat ca nu mai este optimist, plnagand in sala de judecata.

“Nu mai sunt optimist. Eram optimist daca in acest dosar se admiteau probele. Eu nu am auzit niciodata sa se stabileasca un prejudiciu fara sa existe expertiza. Avocatii mei sunt blazati pentru ca mi-au spus clar ca nu au de ce sa ma apere. Ei spun ca asupra mea sunt speculatii si pe speculatii nu au cum sa ma apere”, a declarat Fenechiu marti.

Relu Fenechiu a sustinut ca ar fi putut sa se dezvinovateasca daca probele pe care a cerut sa le prezinte in fata instantei i-ar fi fost admise. “Nu inteleg de ce niciunul din documentele depuse de mine nu au fost considerate necesare de instante. Mi-as dori o lista cu 5, 2, 10 probleme pe care le considera ilegalitati ca sa pot pune probe pe masa”, a mai afirmat Relu Fenechiu.