RELU FENECHIU, “regele puscariei din Vaslui”, conduce PNL Iasi din penitenciar

RELU FENECHIU “vietuieste” in puscaria vasluiana ca un nabab. La prima ora ii vin ziarele din Iasi, iar gardianul i le aduce la cafea. De asemenea, fostul ministru al Transporturilor conduce din umbra organizatia PNL Iasi, potrivit Vremea Noua.

Condamnat la cinci ani de inchisoare pentru coruptie, RELU FENECHIU este la curent cu tot ceea ce se intampla in capitala Moldovei. Ba mai mult, atunci cand simte nevoia transmite si mesaje publice prin omul sau de incredere, Marius Bodea, directorul Aeroportului international din Iasi.

Cat a stat inchis la Iasi, RELU FENECHIU era singurul detinut care manca pui la rotisor, iar acum de sarbatori a fost singurul detinut din Penitenciarul Vaslui care a avut o permisie de trei zile. La Vaslui, RELU FENECHIU este regele puscariei. RELU FENECHIU primeste la prima ora ziarele din Iasi, iar la cafea dezbate cu fostul prefect de Iasi, Radu Prisecaru, chestiunea zilei. De cand a ajuns aici, fostul ministru al Transporturilor a avut un regim mai special, fiind considerat “vulnerabil”.

CITESTE SI: RELU FENECHIU ISI SALVEAZA AVEREA. CUM A REUSIT SOTIA SA BLOCHEZE EXECUTAREA SILITA

Din aceasta ipostaza, RELU FENECHIU a beneficiat de o camera de patru persoane unde locuia doar cu fratele sau, condamnat in acelasi dosar si primea mancarea in camera. De cand a ajuns si fostul prefect liberal, Radu Prisecaru la Vaslui, RELU FENECHIU s-a mutat cu acesta, constituind astfel factiunea puscariasilor liberali ieseni.

De aici, RELU FENECHIU conduce partidul, prin intermediu lui MARIUS BODEA, un liberal, uns de RELU FENECHIU la Aeroport, potrivit sursei citate. Se spune ca la Iasi acesta va fi si candidatul PNL la functia de primar. MARIUS BODEA vine destul de des in vizita la fostul ministru. Ca frecventa a vizitelor acesta este pe locul doi dupa sotia lui RELU FENECHIU. Acesta vine si preia de la Vaslui ordinele lui RELU FENECHIU pentru partid, dar si mesajele publice. Gurile rele spun ca toate cartile in PNL Iasi se fac la aceste vizite ale lui MARIUS BODEA.

Sursa foto si text: vremea noua