Remaniere Guvern Dăncilă. Cine ar trebui să plece! Reacția premierului

Remaniere Guvern Dăncilă. Jurnaliștii de la dcnews.ro anunță că, în a doua jumătate a lunii aprilie, urmează o remaniere a Cabinetului Dăncilă. Potrivit sursei citate, pentru remaniere sunt vizate trei ministere.

Update: Premierul Viorica Dăncilă a spus, joi, că infirmă știrea și că nu se poate vorbi despre o remaniere. “Această informație despre remaniere este neîntemeiată. Nu am avut nicio discuție legată de remaniere și, așa cum a fost specificat de către cei doi președinți ai Coaliției de Guvernare, președintele Călin Popescu Tăriceanu și președintele Liviu Dragnea, o evaluare se va face în cadrul Coaliției, dar nu a fost făcută. Nu putem vorbi despre o remaniere și infirm această știre”, a spus Dăncilă, aflată într-o vizită de lucru în Dâmbovița.

Știre inițială

Cele mai previzibile modificări în cabinetul condus de Viorica Dăncilă sunt la Ministerul Economiei, condus de Dănuţ Andruşcă, la ministerul Energiei, unde ministru în prezent este Anton Anton din partea ALDE, la ministerul Sănătății, unde Sorina Pintea deține portofoliul de ministru și la Ministerul Transporturilor care este în prezent condus de Lucian Șova. Potrivit informațiilor dcnews.ro, confirmate pe surse, trei din cele patru ministere vor urma să fie remaniate în a doua jumătate a lunii aprilie.

În data de 29 ianuarie 2018 Parlamentul s-a reunit pentru învestirea Cabinetului condus de Viorica Dăncilă. Guvernul Dăncilă este al treilea guvern al Coaliției PSD-ALDE după înlăturarea Cabinetului Sorin Grindeanu și Cabinetului Mihai Tudose.

Sursa foto: realitatea