Remaniere guvernamentala: Cristina Pocora ar putea fi numita in locul Marianei Campeanu la Ministerul Muncii

CRISTINA POCORA se retrage din functia de purtator de cuvant al PNL

Remanierea guvernamentala este tot mai vehiculata in ultima perioada, pe lista ministrilor care ar putea fi schimbati din functie aflandu-se si Mariana Campeanu.

Surse politice citate de pesurse.ro sustin ca ministrul Muncii, Mariana Campeanu, ar putea fi inlocuita cu deputatul PNL Cristina Pocora, actual purtator de cuvant al partidului.

Cristina Pocora nu a confirmat informatia, insa a declarat ca zvonurile sunt zvonuri si ca deocamdata nu are ce comenta pentru ca “nu s-a pus problema”.

De precizat ca reuniunile BPN al PNL si Delegatia Permanenta a PNL de la Sinaia au fost anulate pentru o data ulterioara din cauza vremii.

Premierul Victor Ponta afirma, recent, ca nu intentioneaza sa efectueze o remaniere guvernamentala, adaugand ca in situatia in care vor exista propuneri de schimbare a unor membri ai Cabinetului, acestea nu vor viza ministri PSD. Surse din cadrul partidului sustin, insa, ca remanierea ii va viza si pe ministrii social-democrati.

La randul sau, presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, zilele trecute, ca nu exclude ca la momentul Delegatiei Permanente sa aiba loc remanieri in randul ministrilor, ca urmare a unui proces de evaluare bazat pe modul in care au luat decizii guvernamentale si au comunicat public.

Sursele citate mai precizau ca atat PNL, cat si PSD, ar dori sa-si retraga unii ministri pentru a le permite sa candideze la alegerile europarlamentare din luna mai, sustine sursa citata.

Vezi aici lista ministrilor din Guvern care ar putea fi remaniati

Foto: Realitatea TV