Remanierea Guvernului ar putea avea loc in august, a declarat Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a reafirmat, marti seara, ca in luna august ar putea avea loc o remaniere a Guvernului, insa a subliniat ca aceasta se va produce doar daca va fi cazul.

Primul pe lista remanierii ar putea fi ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, daca instanta va decide nefavorabil in dosarul “Transformatorul”.

“In mod sigur, in august, in cadrul USL, vom face o analiza a activitatii Guvernului. In mod sigur, daca Fenechiu e condamnat, vom avea un alt ministru”, a declarat Ponta, la Romania Tv.

Intrebat daca este posibila o remaniere, dupa analiza activitatii ministrilor PSD de la sfarsitul lunii august, Ponta a raspuns: “Este posibil, dar nu am in vedere un ministru anume”.

“E normal, in fata structurilor noastre politice, sa prezentam un raport de activitate. E o chestie de functionare corecta a mecanismului intern al PSD. Totdeauna sunt vehiculate nume de ministri care ar putea fi remaniati, e posibil, dar nu am un nume in minte. La PNL, daca am o problema, il informez pe Crin Antonescu. Am facut mereu eforturi sa nu tratez un ministru pe criteriul ca e de la PNL, de la PC sau de la PSD”, a mai afirmat prim-ministrul.