Remedii si mituri privind RESPIRATIA URAT MIROSITOARE

De la DIETE CARE EXCLUD PROTEINE pana la a LINGE LINGURITE, expertii dezvaluie care dintre remediile IMPOTRIVA RESPIRATIEI URAT MIROSITOARE sunt MITURI si care FUNCTIONEAZA CU ADEVARAT.

Respiratia urat mirositoare este cauzata de BACTERIILE care digera mancarea si poate aparea chiar si in cazul dietelor drastice sau al exercitiilor fizice.

Directorul clinicii stomatologice London Smilling Dental Group afirma ca a-ti SUFLA IN PALME pentru a verfica daca respiratia ta este respingatoare nu este cea mai eficienta metoda, intrucat ceea ce vei capta va fi, de fapt, MIROSUL MAINILOR TALE. In schimb, daca iti LINGI INCHEIETURA MAINII si astepti pana cand saliva se va usca, ai sanse mult mai mari sa identifici daca iti MIROASE RESPERATIA, relateaza Adevarul.

CITESTE SI: SANATATE: De ce scrasnesti din dinti in somn – afla motivele din articol

O alta metoda eficienta poate fi aceea de a te UITA LA LIMBA TA. O limba care este acoperita de un strat alb indica faptul ca igiena ta orala poate ar necesita mai multa atentie. Limba ar trebui sa aiba culoarea roz, pe de alta parte, insa, exista si persoane care au in mod natural un strat alb pe suprafata ei.

O treime din oameni nu sunt constienti ca o DIETA STRICTA sau EXERCITIUL FIZIC INTENS pot cauza aparitia respiratiei urat mirositoare. Intrucat exercitiul fizic duce la DESHIDRATARE, cantitatea de saliva care are rolul de a curata gura se va micsora si rezultatul va fi o respiratie respingatoare, conform sursei citate.

De asemenea, este important sa mancam intotdeauna MICUL DEJUN pentru a ne ajuta cavitatea bucala sa produca saliva. Si, daca se poate, sa evitam sa bem cafea sau alcool.

CITESTE SI: ROMANIA este pricipalul furnizor de medici STOMATOLOGI pentru FRANTA

Cei mai multi oameni care se confrunta cu aceasta problema apeleaza la BOMBOANE MENTOLATE, ceea ce declanseaza un cerc vicios intrucat zaharul provoaca aparitia bacteriei care conduce la respiratia urat mirositoare. Guma de mestecat si bomboanele mentolate pot fi eficiente in CAZURI DE URGENTA deoarece pot masca mirosul, insa nu pot rezolva problema.

Cea mai eficienta metoda de a scapa de aceasta problema este DUBLAREA CANTITATII DE APA CONSUMATE, conform Dr. Okoye pentru Daily Mail. Desigur ca si o IGIENA CONSTANTA va va tine departe de respiratia urat mirositoare, iar aceasta implica doar perierea dintilor dupa fiecare masa si eliminarea stratului de bacterii de pe limba. De asemenea, FOLOSIREA ATEI DENTARE este foarte importanta, nu doar pentru eliminarea resturilor de mancare, ci si pentru mentinerea unei respiratii proaspete.

Sursa foto: homeremedyshop