REMEMBER FLORIAN PITTIS, in Parcul Titan

Primaria Sectorului 3 organizeaza, pentru al treilea an consecutiv, un eveniment dedicat lui FLORIAN PITTIS, in Parcul Titan, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

“Disparut prematur din aceasta lume, Motu Pittis tine in continuare aprinsa flacara sadita in sufletul si constiinta romanilor. Evenimentul Flori pentru suflet — Remember Florian Pittis este o sarbatoare prin care prietenii si publicul cinstesc amintirea Motului, dar si o forma de a continua munca de o viata a lui Florian Pittis: dorinta de a transmite idealuri de libertate si de cultura generatiilor mai tinere, de a sadi in suflete pasiunea. A fost un om care a inspirat generatii intregi sa citeasca, sa asculte muzica, sa traiasca frumos”, se spune in comunicat.

Citeste si: Remember FLORIAN PITTIS, in Parcul “Alexandru Ioan Cuza”

Astfel, pe 18 aprilie, in Saptamana luminata, muzica si poezia, idealurile si valorile, se vor intrepatrunde intr-un spectacol emotionant — REMEMBER FLORIAN PITTIS, mai spune sursa citata. La eveniment vor participa nume de rezonanta ale scenei romanesti, care au scris istorie in muzica si care sunt indisolubil legate de FLORIAN PITTIS: Marius Batu, Florin Chilian, Zoia Alecu, Mircea Vintila & Brambura, Ducu Bertzi, Vita de Vie, Nicu Alifantis & Zan, Teo Boar, Vlady Cnejevici, Mircea Baniciu.

Citeste si: 4 octombrie, semnificatii istorice: In 1943 s-a nascut Florian Pittis

Evenimentul va incepe la ora 17.00. Accesul publicului va fi liber.

Sursa foto: stirileprotv.ro