REMUS CERNEA anunta ca va vota MOTIUNEA de CENZURA a PNL pe tema votului in DIASPORA

Deputatul independent REMUS CERNEA a anuntat joi ca va vota motiunea de cenzura depusa de PNL la adresa Guvernului PONTA privind organizarea votului in diaspora la alegerile prezidentiale din 2014.

Intr-o postare pe Facebook, CERNEA mai precizeaza ca votul sau este si un vot de blam “fata de atitudinea refractara a PNL privind reforma electorala si propunerile societatii civile pentru a avea o reala competitie la alegerile de anul viitor”. 

“Maine, voi vota motiunea de cenzura privind modul deplorabil in care guvernul PSD nu a respectat dreptul la vot al cetatenilor romani din strainatate la alegerile prezidentiale din toamna anului trecut.

CITESTE SI: PSD NU VA VOTA, VINERI, LA MOTIUNEA de CENZURA

In acelasi timp, votul meu este unul de blam si fata de atitudinea refractara a PNL privind reforma electorala si propunerile societatii civile pentru a avea o reala competitie la alegerile de anul viitor. In cele din urma PSD si PNL au reconfigurat legislatia electorala intr-un sens care sa le maximizeze sansele pentru a obtine toate sau aproape toate mandatele de parlamentari, primari si consilieri locali. Sansele unor noi partide vor fi foarte mici.

Decizia majoritatii parlamentare de a-i tine pe deputati si senatori in banci, fara sa voteze, mi se pare, de asemenea, una lipsita de demnitate.

CITESTE SI: GABRIEL OPREA a anuntat ce vor face parlamentarii UNPR la votul MOTIUNII de CENZURA

Totodata, este imperativa demisia domnului ministru Ioan Rus dupa delcaratiile deplorabile date recent de acesta…”, a declarat REMUS CERNEA. 

Sursa foto www.constanteanul.ro