REMUS TRUICA afla, luni, daca va scapa de CONTROLUL JUDICIAR

Fostul sef de Cabinet a lui ADRIAN NASTASE, REMUS TRUICA, afla luni daca scapa de control judicar, informeaza B1 TV.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au ramas sa se pronunte in privinta contestatiei omului de afaceri, in dosarul megacreditelor BRD.

Truica este acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, inselaciune, instigare la inselaciune, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani.

CITESTE SI: Procurorul sef adjunct al DIICOT, GIORGIANA HOSU, reclamata la CSM de avocata lui REMUS TRUICA

O victima colaterala a acestei masuri este si Irina Truica, sotia acestuia. Procesul de divort dintre cei doi este in plina desfasurare in Saint Martin.

Omul de afaceri nu are insa voie sa paraseasca tara si astfel despartirea nu va putea fi parafata nici la patru ani de la separare.

CITESTE SI: AUDIERI la DIICOT: 29 de persoane, URMARITE PENAL, printre care REMUS TRUICA, ROSCA STANESCU si ADRIAN SARBU. REACTIA BRD. UPDATE

Irina risca acum sa ramana si fara o parte din averea pe care o stransese impreuna cu fostul sot pe vremea in care erau de nedespartit pentru ca bunurile afaceritului se afla sub sechestru asigurator. Este vorba nu doar despre conturile bancare ci si despre terenuri si imobile, inclusiv casa din Snagov.

Truica este cerceatat in dosarul BRD cu un prejudiciu de 35 de milioane de dolari.

Sursa foto www.telegrafonline.ro