REMUS TRUICA si PRINTUL PAUL raman in AREST LA DOMICILIU. ANDRONIC – sub control judiciar. UPDATE

REMUS TRUICA este audiat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) din Capitala, informeaza postul B1 Tv. Conform sursei citate, procurorii anticoruptie efectueaza o serie de PERCHEZITII NFORMATICE in dosarul FERMA BANEASA, dosar in care omul de afaceri ar putea fi ARESTAT PREVENTIV daca magistratii Instantei Supreme vor fi aproba contestatia DNA.

UPDATE 15.00 REMUS TRUICA, PRINTUL PAUL LAMBRINO si avocatul ROBERT ROSU raman in arest la domiciliu, iar DAN ANDRONIC, MARIUS MARCOVICI si LUCIAN MATEESCU sub control judiciar, in dosarul privind retrocedarea ilegala a FERMEI BANEASA, dupa cum a decis luni Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Instanta suprema a respins contestatiile DNA si ale celor cinci inculpati — Remus Truica, Dan Andronic, Robert Rosu, Marius Marcovici si Lucian Mateescu — impotriva masurilor preventive dispuse de instanta inferioara.

Decizia este definitiva.

STIRE INITIALA

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) se pronunta, luni, in cazul contestatiei DNA fata de decizia prin care REMUS TRUICA a fost plasat in AREST la DOMICILIU, in dosarul privind RETROCEDAREA ILEGALA a FERMEI BANEASA.

CITESTE SI: ICCJ SE PRONUNTA IN CAZUL CONTESTATIEI DNA REFERITOARE LA REMUS TRUICA, “PRINTUL” PAUL SI DAN ANDRONIC

Sursa foto: realitatea