Remus Vulpescu: Nu am primit o propunere de a prelua portofoliul de ministru al Economiei

Directorul de cabinet al ministrului Finantelor Publice, Remus Vulpescu, a dezmintit, luni, informatiile potrivit carora ar urma sa fie numit la conducerea Ministerului Economiei, precizand ca nu a primit nicio propunere de a prelua postul de ministru al Economiei si nici nu a purtat discutii in acest sens.

“Pentru oricine a luat in serios dezvaluirea, de pe blogul personal al domnului Varujan Vosganian, ca as fi ocupat biroul domniei sale de ministru al Economiei, dezmint pe aceeasi cale: in scris, public, prin Internet. Nu am primit o propunere de a prelua portofoliul de ministru al Economiei si nu am avut vreo discutie in acest sens cu vreun decident politic”, a aratat Remul Vulpescu pe pagina sa de Facebook.

Acesta a metionat ca preocuparea sa o reprezinta indeplinirea atributiilor aferente postului de director de cabinet al ministrului Finantelor Publice.

“Cred ca Ministerul Economiei, asa cum l-a lasat domnul Vosganian, nu are nevoie de literatura cu personaje si formulari de Oscar, ci de un profesionist curajos care sa isi asume decizii din cele mai dificile si nepopulare. Oricine va fi, ii urez succes!”, a mai scris Remus Vulpescu pe contul sau de Facebook.

Vezi aici mesajul lui Vosganian postat duminica pe blogul sau