RENATE WEBER, dupa declaratiile lui BASESCU despre PAMANT: E SFIDATOR!

RENATE WEBER nu crede in bunele intentii ale presedintelui Romaniei, care astazi ii indemna pe romani sa cumpere pamant si sa aiba copii. Europarlamentarul PNL considera ca BASESCU nu ar trebui sa faca declaratii despre pamant, in conditiile in care in familia sa a fost posibila achizitionarea unui teren de 300 hectare.

“Daca spune presedintele ca daca nu ai pamant nu te simti om, inseamna ca eu nu ar tebui sa ma simt om, pentru ca eu nu am pamant. Parca altfel suna intelepciunea populara. E sfidator sa spuna asta, cand are 300 hectare de pamant”, a declarat RENATE WEBER la Realitatea Tv.

Citeste si: BASESCU, la Conferinta agricultorilor: Terenurile trebuie vandute pe o anumita logica, adica in interes national

Intregul scandal declansat in jurul cazului Nana nu l-a impiedicat pe Traian Basescu sa vorbeasca, astazi, despre marirea subventiilor pentru fermierii romani. Presedintele considera ca Guvernul nu incurajeaza cum ar trebui investitia in pamant, iar taxele in aceasta zona sunt prea mari.

“Sa nu va mire daca presedintele vrea si asistenta din partea statului, vrea si fonduri europene”, a comentat Renate Weber, declaratia sefului statului.

Europarlamentarul PNL considera ca agricultura romaneasca a intrat in declin imediat dupa revolutia din 1989, cand guvernele nu au aplicat politici eficiente.

Citeste si: RAMONA MANESCU inspira INCREDERE. Un brailean i-a dedicat un catren legat de PE. GALERIE FOTO

“La data aia s-a faramitat proprietatea foarte mult. Oamenilor nu li s –a oferit posibilitatea de a intelege situatia. S-a furat enorm, s-au furat chiar si utilajele ca atare. Era o mostenire din comunism. Au fost facute foate mari greseli. S-a furat ca in codru, asta s-a intamplat cu retrocedarile.

Astazi, trebuie facute politici fiscale pentru a schimba lucrurile”, a punctat WEBER.

Sursa foto: luju.ro