RENATE WEBER: Veniti la VOT in 25 mai si votati echipa PNL pentru a trimite la Bruxelles cei mai buni eurodeputati

RENATE WEBER, europarlamentar PNL din 2007, fost coordonator politic al grupului liberalilor din Parlamentul European si candidat pe lista PNL pentru un nou mandat la BRUXELLES, le transmite tuturor romanilor care gandesc liberal sa iasa la vot duminica, 25 mai, pentru a-si alege eurodeputatii care vor reprezenta interesele Romaniei in Parlamentul European. 

Citeste si: Tot ce trebuie sa stii despre alegerile europarlamentare din 25 mai

“Este important sa vina la vot pentru ca in Parlamentul European, la Bruxelles si Strasbourg, facem trei sferturi din legile care se aplica ulterior in toate tarile europene, deci si in Romania. Deci este extrem de important cine vor fi cei 32 de eurodeputati romani – daca ne pasa incotro se indreapta Europa si incotro ne indreptam si noi! In plus, asa cum am spus si intr-un mesaj pe care l-am postat, zilele acestea, pe pagina mea de Facebook, nu cred in ideea de protest antivot sau in anularea votului. Cu tot respectul, nu pot sa inteleg cum pot sa fie oameni care sa cada prada manipularii de a-si anula buletinul de vot, prin “votarea” Maiestatii Sale?! Prin urmare, mesajul meu este: veniti la vot in 25 mai si votati echipa PNL! Nu doar pentru a trimite la Bruxelles cea mai buna echipa de eurodeputati, ci si pentru ca avem sansa unica de a castiga, pentru Partidul National Liberal si pentru Romania, presedintia celui de-al treilea grup politic din Parlamentul European! E o sansa unica, asa ca nu a fost niciodata atat de important ca acum ca fiecare roman care gandeste liberal in tara asta sa iasa la vot pe 25 mai! Asa cum am spus si intr-un mesaj pe care l-am postat, zilele acestea, pe pagina mea de Facebook, nu cred in ideea de protest antivot sau in anularea votului”, a declarat Renate Weber, europarlamentar PNL, pentru ziarulring.ro.

Citeste si: Ce se poate intampla daca nu te prezinti duminica la VOT

Intrebata de ce ar pune romanii stampila “votat” in chenarul Partidului National Liberal, RENATE WEBER a explicat ca PNL este singurul partid care a venit cu un program concret pentru mandatul urmator in Parlamentul European – manifestul “Prosperitate. Natiune. Libertate” -, dar si pentru ca PNL are cea mai buna echipa si vine deja cu experienta unui mandat in care europarlamentarii liberali au fost cei mai eficienti si nu au dus la Bruxelles scandalurile din tara, asa cum au procedat alti eurodeputati romani.

Cine sunt candidatii care lupta pentru un mandat de europarlamentar

Partidul National Liberal este singurul partid care a venit cu un program concret pentru mandatul urmator in Parlamentul European – manifestul Prosperitate. Natiune. Libertate, reprezentand prioritatile noastre in domeniul industriei, energiei, agriculturii, dar si privind drepturile si libertatile si politica externa a UE. (…) Apoi pentru ca – daca ne dati votul dumneavoastra – avem sansa de a deveni cel mai puternic partid in interiorul grupului nostru politic, Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa (ALDE). Mai exact, daca Guy Verhofstadt, actualul lider al ALDE, va obtine mandatul de presedinte al Comisiei Europene sau pe cel de presedinte al Parlamentului European, vom putea sa cerem functia de presedinte al grupului ALDE pentru delegatia noastra, a PNL. Aceasta functie ar insemna ca Partidul National Liberal ar detine, practic, cea mai importanta, mai influenta pozitie pe care a avut-o vreodata Romania la nivel european.

Partidul National Liberal are cea mai buna echipa! Venim deja cu experienta unui mandat in care am fost cei mai eficienti – caci ne-am vazut de treaba, nu am dus la Parlamentul European scandalurile din tara, ci ne-am ocupat, fiecare in comisiile in care am lucrat, de legi care sa ne faca tuturor viata mai buna. De asemenea, am fost cei mai influenti si vizibili europarlamentari pe care i-a avut Romania – caci nu doar ca am avut pozitii de influenta in cadrul grupului nostru politic, ALDE, si in cadrul comisiilor in care am lucrat, dar am si negociat inteligent si ne-am facut vocea auzita in toate situatiile in care am considerat necesar sa sustinem interesele cetatenilor europeni si ale romanilor, in special”, a mai spus RENATE WEBER, pentru ziarul ring.