RENATE WEBER: VICTOR PONTA este cel care fuge o dezbatere cu KLAUS IOHANNIS

RENATE WEBER, europarlamentar PNL, a declarat miercuri intr-un interviu acordat postului de radio RFI ca premierul VICTOR PONTA este cel care evita o dezbatere electorala cu KLAUS IOHANNIS si nu invers.

WEBER a spus pentru sursa citata ca varianta cu TARICEANU premier este mai mult o glouma din partea unui PONTA care se pricepe de minune sa scoata “iepurasi din palarie”. 

CITESTE SI: LIDERII ACL s-au intrunit intr-o noua sedinta la Palatul Parlamentului 

Renate Weber crede ca Victor Ponta este cel care fuge de o dezbatere cu Klaus Iohannis: “Probabil ca este o dorinta de a fugi de astfel de dezbateri. Daca ma intrebati pe mine, eu o sa va spun ca domnul Ponta nu se simte foarte confortabil cu ideea unor astfel de dezbateri, pentru ca ma tem ca in astfel de dezbateri s-ar vedea tocmai diferentele majore dintre cei doi candidati si la astfel de dezbateri, cu tot respectul pentru alegatorii in general ai PSD si ai domnului Ponta, la astfel de dezbateri se uita cu precadere alegatori, cei care l-ar dori pe domnul Iohannis, stim bine, ca e vorba de oameni care au un anume nivel de educatie, un anume fel de a se raporta la politica. Eu cred sincer ca domnul Ponta este cel care fuge de astfel de dezbateri”.

CITESTE SI: CALIN POPESCU TARICEANU: PNL este un acoperis pentru PDL 

“Mie, personal, mi se pare usor o gluma, pentru ca am vazut ca domnul Ponta l-a propus pe domnul Tariceanu, dar l-a mai propus si pe domnul Georgescu, dar l-a mai propus si pe domnul Maior. Vi se pare un astfel de anunt un anunt serios? Mie mi se pare anuntul unei persoane disperate sa atraga de partea sa pe oricine si atunci scoate din palarie ca un jongleur cati iepurasi dorim noi sau doreste dumnealui”, a mai spus Renate Weber.

Sursa foto: adevarul.ro