RENAULT lucreaza la un model DACIA ieftin. Vezi cat va costa

Grupul RENAULT se pregateste sa scoata pe piata un model DACIA care va costa numai 5000 euro! Nicolas Maure, presedinte director general Dacia si director general Renault Romania, a facut anuntul, astazi. In plus, in proiect s-a luat in calcul si introducerea cutiei automate la toate modelele DACIA.

“Acum zece ani nimeni nu credea ca Dacia va avea success. Astazi avem cea mai tanara si moderna gama din Europa. Noul Duster are un succes fenomenal pe piata. In perioada 2004-2013 volumele au crescut de 18 ori, iar numarul de automobile fabricate a trecut pragul de 2,7 milioane”, a declarat Nicolas Maure.

Citeste si: Eveniment pentru marcarea a 45 de ani de la CONSTRUIREA PRIMEI DACIA 1300

Desi Loganul trebuia sa coste doar 5.000 de euro, pretul acestuia in prezent este de 6.900 euro. Oficialul Dacia explica ca de la lansarea modelului Logan au intervenit mai multe norme mecanice si de securitate precum ABS, ESP sau Euro V, care au facut ca pretul acestuia sa creasca. Dacia nu  renunta insa la ideea de a lansa un model de 5.000 de euro, insa acesta se va adresa pietei din India, unde clientii au alt nivel de trai. 

Citeste si: Inmatricularile noi de autoturisme, in scadere cu 6.3% in primele trei luni

In ceea ce priveste lansarea unui model Dacia cu transimisie automata, Maure a declarat ca tine cont de pietele care au aceasta solicitare. “Probabil vom introduce o solutie la un pret rezonabil in curand. Lucram la acest aspect”,a declarat presedintele Dacia.

Sursa foto: stafidutz.net