RENAULT va lansa un model de oras mai MIC decat Dacia LOGAN

Este oficial! Oficialii grupului RENAULT ca vor lansa un model de oras mai mic decat LOGANUL! Lansarea noului model ar urma sa se faca in 2014.

Declaratia a fost facuta in timpul Salonului Auto Paris 2014 de catre Arnaud Deboeuf, seful gamei Entry de la Renault, si Jerome Stoll, directorul de vanzari si marketing al grupului RENAULT, informeaza promotor.ro.

Citeste si: DACIA DUSTER SE NUMARA PRINTRE CELE MAI VANDUTE MASINI PE PIATA DIN RUSIA IN 2014

Masina nu are inca un nume si va fi lansata in anul 2015, in India, sub brandul RENAULT. Daca vanzarile vor fi bune, piata de desfacere pentru acest model se va extinde si in Brazilia.

Cei doi oficiali RENAULT au explicat aceasta strategie prin faptul ca India si Brazilia au reglementari mai putin stricte decat in Europa si ca e nevoie de timp pentru a vedea daca un astfel de model ar fi viabil intr-o piata unde sunt necesare investitii suplimentare in materie de confort, emisii si siguranta.

“In functie de ce se intampla acolo vom sti daca un astfel de vehicul poate fi vandut si altundeva in lume, dar e clar ca exista potential”, a explicat Jerome Stoll.

Citeste si: DACIA A PREZENTAT LA PARIS STEPWAY DOOKER SI LODGY. FOTO IN ARTICOL

Referitor la DACIA, Arnaud Deboeuf a declarat ca piata din Europa nu va primi un model nou in urmatorii doi ani. In schimb, vor exista cateva editii speciale, precum noile Dokker Stepway si Lodgy Stepway.

Sursa foto: promotor.ro