RENZO ROSSI: Moraru nu a dat NICIUN RASPUNS invitatiei lui Massone de a discuta despre preluarea Rapidului

Fostul manager sportiv al FC Rapid, RENZO ROSSI, a declarat, sambata, ca omul de afaceri italian ANGELO MASSONE l-a invitat pe actionarul majoritar al gruparii giulestene, VALERII MORARU, sa discute despre preluarea clubului, dar nu a primit un raspuns.

“Domnul Massone a luat la cunostinta de declaratia domnului Moraru privind o intalnire legata de preluarea clubului Rapid. Domnul Moraru a crezut ca nu va primi niciun raspuns, insa nu a fost cazul. In acest sens, domnul Moraru si sotia sa au fost invitati de Angelo Massone la Roma, pe cheltuiala dansului, sau sa stabileasca dansul o intalnire oriunde doresc. Din pacate, domnul Moraru nu a dat niciun raspuns acestei invitatii, asta desi ANGELO MASSONE este in continuare interesat sa discute despre preluarea Rapidului. Asteptam in continuare un raspuns”, a spus RENZO ROSSI, apropiat al lui ANGELO MASSONE, citat de Mediafax.

Citeste si: SCANDAL cu iz penal la RAPID

Luni, VALERII MORARU a declarat, intr-o conferinta de presa, ca vrea sa demonstreze ca Massone nu are bani, prin invitatia lansata acestuia de a negocia o eventuala cedare a clubului Rapid. “Nu m-a contactat. Am vrut sa demonstrez ca domnul Massone doar vorbeste si nu are niciun sfant. Nu am avut o intalnire, are numarul meu de telefon, am spus public, poate pana diseara ma contacteaza”, a spus atunci Moraru.

citeste si: Rapid a facut recurs la FRF impotriva deciziei de disputare a unui meci fara spectatori

Basarabeanul VALERII MORARU a devenit in data de 26 iulie actionarul majoritar al FC Rapid. In saptamanile ce au precedat tranzactia, fostul actionar majoritar al FC Rapid, ADRIAN ZAMFIR, a negociat si cu investitorul italian ANGELO MASSONE.

Sursa foto: sptf.ro