Repatriere-decedați.ro – adresa către firma care face pentru tine și pentru cel drag o minune

Viata este o calatorie pe care o incepi in fiecare zi, fara sa stii cand se va termina. Uneori pleci in calatorie, convins ca acolo gasesti fericirea si nu te mai intorci. Astfel de cazuri au fost prezentate de presa si m-au facut sa plang, gandindu-ma la efemeritatea omului in general si la iminenta despartire de cei mai in varsta din familie.

Un baiat inimos a fost ucis la Londra, incercand sa salveze alte vieti. Era logodit si in curand se pregatea de nunta. O fata a cazut din Turnul Eiffel, la Paris in timp ce isi facea un selfie. Abia primise inelul de logodna si il pusese pe deget.

O familie a plecat sa isi petreaca vacanta in Tanzania, iar el a murit in avion. E atat de trista viata asta si lipsita de sansa!

Toti cei care pleaca in Turcia, in Franta, in Anglia ar trebui sa isi faca o asigurare de viata dinainte pentru ca repatrierea este scumpa si angajatorilor le-ar fi greu sa suporte atata cheltuiala si atata durere.

Gandurile mele au mers mai departe, cand au fost prezentate cazurile celor care au decedat departe de tara. Ce trist trebuie sa fie ca omul drag sa fie adus sigilat in doua sicrie  si sa nu poti sa ii mai vezi o data chipul, sa iti poti lua ramas-bun!

La aceasta adresa virtuala https://www.repatriere-decedati.ro/despre-noi/repatriere-decedati-anglia/ apartinatorii trebuie sa stie ca se fac minuni pentru ei si pentru cei decedati departe de tara si de casa. Iata in ce constau ele:

-firma de pompe funebre pastreaza trupul neinsufletit in conditii excelente cat este necesar si se ocupa si de aducerea acestuia in tara ca familia sa fie intregita.

-actele necesare repatrierii sunt traduse perfect in engleza de catre angajatii firmei.

-trupul neinsufletit este preluat si ingrijit cu maxima atentie si cu mult respect. Dupa toaletarea atenta se face imbalsamarea, imbracarea si se aplica si un machiaj cu produse speciale, fiindca lazile din metal american sigilate la plecarea din Anglia pot fi deschise la destinatie. Asadar, familia isi poate vedea mortul pentru ultima data si confuntarea cu realitatea este dura, dar de folos. Cand nu il vezi pe cel drag in sicriu si participi la ingroparea unui sicriu oarecare, ai impresia ca te-ai dus la inmormantarea unui strain sau ca s-a facut o greseala si astepti toata viata ca persoana draga sa vina acasa.

Inteleg perfect cata suferinta poate sa fie in sufletul unor parinti care si-au pierdut copiii, li s-a spus ca au murit, dar nu au primit niciodata trupurile lipsite de viata ale acestora, sa le poata inmormanta crestineste.

-transportul funerar din Anglia in Romania este realizat cu masini funerare autorizate, perfect curate si care sunt in stare perfecta de functionare, conduse de soferi cu multa experienta in repatrieri.

E foarte bine ca apartinatorii nu sunt lasati singuri, sa se descurce in aceasta trista experienta. Daca ar fi asa, nu ar sti cu ce sa inceapa si la durerea sufleteasca s-ar adauga stresul.

Firmele de pompe funebre cu experienta in repatrieri Anglia se organizeaza eficient ca etapele sa fie parcurse la timp, in plus au colaboratori in institutiile statului respectiv si procura actele necesare repatrierii mult mai usor.

Exista tari care nu incredinteaza trupul neinsufletit apartinatorilor, ci numai firmelor de servicii funerare autorizate, fiindca stiu ca sicrie speciale pentru repatriere sau lazi din metal american care se inchid ermetic nu se gasesc peste tot si oamenilor le-ar fi imposibil sa le procure si sa pregateasca si dosarul de repatriere in acelasi timp.

Moartea unei persoane dragi te umple de tristete, iti injunghie sufletul si iti distruge echilibrul existential, dar cand decesul a survenit departe de tine, la mii de kilometri si stii ca nu i-a fost nimeni cunoscut aproape, ramai nemangaiat toata viata.

Singura consolare consta in repatrierea lui, organizarea priveghiului, aducerea unei coroane din flori naturale si pregatirea cu minutiozitate a inmormantarii.

In calitate de apartinator, trebuie sa ai grija pachetelelor cu mancare buna pe care le imparti la cimitir, a prosoapelor si batistelor, a cosului cu coliva, ulei si vin pe care il aduci la biserica.

Dupa despartirea finala, organizezi parastasul si ii inviti pe toti cei care ti-au fost alaturi in dramatica incercare.

Dupa aceea te duci la mormant cu lumanari si flori si ai grija sa nu creasca buruieni si spini pe ochii si obrajii celui drag…

Poti tu sa faci atat de multe lucruri, cand inima iti este indoliata, iar durerea iti paralizeaza gandurile?

Sper ca ai inteles acum utilitatea firmelor de pompe funebre si ca vei apela la ele fara rezerve.

Interventia lor este salutara inca de la preluarea decedatului si pana la rezervarea restaurantului sau livrarea mancarii de calitate la domiciliu.

Astazi putem sta toti la masa, suntem fericiti si nici un nor nu se vede la orizontul vietii, dar furtunile se pot starni din senin.

Moartea cuiva apropiat este ca o tornada. Ea devasteaza totul si in ciuda acestui fapt, trebuie sa fii puternic si sa repari toate stricaciunile lasate in urma ei.

Vrei sa pleci la munca in strainatate sau intr-o excursie? Acum granitele sunt libere si poti calatori unde doresti, dar nu uita, te rog!

Oricat ti-ar veni de greu, ia in calcul faptul ca sunt calatorii fara intoarcere si fa o asigurare de viata!

Convinge-i pe cei dragi sa faca acelasi lucru, fiindca prevederea rezolva elegant multe probleme!

Sa ne bucuram de clipa ce ne-a fost data si de faptul ca familia este intreaga si nu am suportat pierderi care ne secatuiesc sufletul!