REPATRIEREA militarilor romani din Afganistan, facuta in BATAIE DE JOC!

Mai rau ca animalele! Asa se intorc MILITARII ROMANI din Afganistan, inghesuiti in avioane umplute pana la refuz. Tratamentul umilitor la care sunt supusi de catre Ministerul Apararii a fost explicat intr-o scrisoare publicata de postul Realitatea TV. 

In loc sa fie tratati ca niste eroi, dupa incheierea misiunii din Afganistan, MILITARII ROMANI sunt adusi acasa precum vitele.

Citeste si: FONDURILE ECONOMISITE PRIN RETRAGEREA TRUPELOR DIN AFGANISTAN, FOLOSITE PENTRU RECOMPENSAREA MILITARILOR

“Au fost decalate toate zborurile cu patru zile si suntem inghesuiti cate 75 intr-un avion care are o capacitate mult mai mica. Au fost improvizate scaune in zona unde de obicei sunt incarcate bagajele. Din aceasta cauza nu avem voie decat cu un bagaj de mana”, reclama MILITARII Batalionului 20 Infanterie “Scorpionii Negri”, intr-o scrisoare transmisa Realitatea TV.

Potrivit eroilor care au servit tara, oficialii din Guvernul Romaniei s-au interesat de ei doar cand a trebuit sa-si faca imagine.

“Pentru ca trebuie sa ajungem acasa, cu totii, pana pe 18 iulie, si ne-a fost pusa la dispozitie o singura aeronava, suntem inghesuiti ca niste animale. Asa suntem tratati, acum, la final de misiune. Oameni din Guvernul Romaniei au venit aici, ne-au laudat si apoi nu i-a mai interesat de soarta noastra”, conchid Scorpionii Negri, facand aluzie la recenta vizita in Afganistan a premierului Victor Ponta si a ministrilor Apararii si Internelor.

Citeste si: TRUPELE ROMANESTI DIN AFGANISTAN INCEP RETRAGEREA

Ciclul de misiuni ale Romaniei in Afganistan se incheie prin retragerea celor 500 de Scorpioni Negri.

Sursa foto: militar.infomondo.ro