REPLICI CARE DISTRUG POFTA DE SEX

Se spune ca in timp ce facem dragoste nu mai contează nimic in jurul nostru, deoarece traim la intensitate maxima clipele fierbinti. Iată sapte replici memorabile care distrug indubitabil pofta de sex, potrivit kudika.ro.

Stai, suna telefonul! Chiar daca este vorba doar despre un preludiu incitant sau de un moment de intimitate, ar fi total inoportun sa raspunzi la telefon. Oricat de insistent ar suna, ar trebui ignorant total. 

CITESTE SI: BARBATII IUBESC FETELE RELE! Iata cum le puteti recunoaste

Parca am stabilit ca eu stau deasupra. Filmele constituie o sursa de inspiratie inepuizabila pentru oricine, insa o partida de dragoste nu se poate desfasura dupa un scenariu. O asemenea replica nu ar face decat sa starneasca nemultumire si indispozitie. 

Nici sa nu te gandesti sa-mi rupi hainele! Te crezi in  filme? Chiar daca te deranjeaza gestul, atrage-i atentia mult mai subtil, utilizand un ton potrivit. Atata timp cat nu este vorba de un comportament violent nu ar trebui sa reactionezi asa. 

Nu vrei sa cobori si mai jos? Stim, sexul oral reprezinta una dintre cele mai fierbinti fantezii a barbatilor. Totusi, intre scenele perfecte din filmele erotice si realitate ar trebui sa existe o limita.  

Ai uitat sa te epilezi? Chiar daca ar avea dreptate, un partener care isi iubeste si isi respecta iubita nu i-ar face un asemenea repros in mijlocul actiunii. In special daca nu este vorba de obisnuinta, ci doar de o simpla intamplare. 

CITESTE SI: Horoscop erotic: Fanteziile sexuale ale fiecarei zodii

Vrei sa vezi un film porno ca sa stii cum se face? Orice partener ar trebui sa fie rabdator in privinta sexului, in special daca perechea sa nu are foarte mare experienta sau daca vine cu o propunere noua in dormitor si aceasta nu este foarte incantata.

Mihaela…. pardon, Irina! Aceasta replica este de netolerat si nu doar ca taie in secunda urmatoare pofta de sex, ci poate chiar sa puna in pericol relatia dintre cei doi.

Sursa kudika