Reprezentantii unor firme, AUDIATI in dosarul in care este suspectat un director din PRIMARIA CAPITALEI

Procurorii anticoruptie AUDIAZA reprezentantii unor societati comerciale, contractori si subcontractori ai programelor derulate prin Directia Infrastructura din PRIMARIA CAPITALEI, in dosarul in care directorul MADALIN DUMITRU este suspectat de fapte de coruptie.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, la Directia Nationala Anticoruptie au fost chemati incepand de miercuri reprezentanti ai mai multor societati care au contractat sau subcontractat lucrari acordate de Directia Infrastructura din PRIMARIA CAPITALEI, condusa de MADALIN DUMITRU.

Sursele citate au precizat ca toate aceste persoane au calitate de martor la acest moment.

MADALIN DUMITRU va fi chemat sa dea declaratii in acest caz dupa audierea acestor persoane si dupa ce vor fi analizate toate documentele ridicate in urma perchezitiilor facute miercuri la 20 de adrese din Bucuresti si Ilfov, printre care si la Primaria Capitalei, precum si la sediile unor firme.

Citeste si: Perchezitii la PRIMARIA CAPITALEI, doi directori apropiati ai lui Oprescu vizati de ancheta

Printre persoanele vizate in acest dosar ar fi MADALIN DUMITRU, directorul Directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei, si sotia acestuia, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. MADALIN DUMITRU este suspectat ca ar fi dat preferential contracte unor firme, pentru diverse lucrari.

Procurorii au facut perchezitii in biroul directorului si la locuinta acesta, precum si la alte adrese, de unde au ridicat mai multe documente care au legatura cu acest caz.

Citeste si: PERCHEZITII la Consiliul Judetean Cluj, Horia Uioreanu a ajuns la sediul institutiei

Directia Nationala Anticoruptie a aratat, intr-un comunicat de presa, ca se fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2011-2014, a unor fapte de coruptie si asimilate infractiunilor de coruptie.

In acest caz sunt vizati “functionari cu atributii in derularea de contracte finantate din bani publici”, a precizat DNA.

Sursa foto: metropotam.ro