REPUBLICA MOLDOVA: Fostul premier MIHAI GHIMPU a luat bataie la PROTEST – VIDEO

Liderul Partidului Liberal (PL), MIHAI GHIMPU, fost premier si fost presedinte interimar al Republicii Moldova, a fost AGRESAT FIZIC, miercuri seara, in timpul protestelor de la Chisinau.

Protestatarii de la Chisinau au fost nemultumiti ca MIHAI GHIMPU a sustinut Guvernul Filip si l-au atacat pe acesta la iesirea din Parlament, transmite publicatia locala Jurnal. In urma atacului, MIHAI GHIMPU a fost ranit la cap. Si la venirea la Parlament, fostul premier moldoveam, MIHAI GHIMPU, a fost atacat cu bulgari de zapada si huiduit, protestatarii strigand “Jos Iuda”, informeaza si Unimedia.

CITESTE SI: R. MOLDOVA: GUVERNUL FILIP A DEPUS JURAMANTUL IN FATA PRESEDINTELUI. UPDATE

Si ministrul ministrul Educatiei, Corina Fusu, a fost agresata de protestatari cand a incercat sa paraseasca Parlamentul. “Mi-au scos bereta si batista pe care mi-am pus-o pe cap ca sa nu ma recunoasca. Am incercat de trei ori sa ies, iar a patra – mi-au ars cativa pumni in spate si au incercat sa-mi scoata paltonul de pe mine, dar au intervenit politistii si m-au luat sub protectia lor”, a declarat ministrul pentru sursele citate.

Cabinetul Pavel Filip a primit, miercuri, votul de investitura, evitandu-se declansarea alegerilor anticipate. Guvernul de la Chisinau a depus juramantul, aproape de miezul noptii, ceremonia avand loc in secret la resedinta presedintelui Nicolae Timofti.

Sursa video: youtube