RESTRICTII DE CIRCULATIE in Bucuresti, pentru PROCESIUNEA cu moastele lui Constantin Brancoveanu

Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii sau fluidizarii traficului rutier pentru desfasurarea procesiunii cu moastele Sfantului Domnitor Martir Constantin Brancoveanu, au anuntat reprezentantii institutiei.

Procesiunea religioasa va avea loc intre orele 15.00 si 17.30, pe urmatorul traseu: esplanada Catedralei Patriarhale — Aleea Dealul Mitropoliei — Bd. Unirii — trotuarul Splaiul Independentei pe partea stanga a directiei de deplasare a procesiunii pana la intersectia cu str. Sfintii Apostoli — str. Sfintii Apostoli — Biserica Domnita Balasa (unde se va stationa aproximativ 15 minute) — str. Sfintii Apostoli — str. Gheorghe Danielopol — str. Poenaru Bordea — str. Operetei — Piata Natiunile Unite — Calea Victoriei, banda I de urcare — Biserica Sf. Ciprian — str. Mihai Voda — str. Domnita Anastasia — str. I. Brezoianu — Bd. Regina Elisabeta, banda I de urcare — Piata Universitatii (unde se va stationa aproximativ 15 minute) — Piata 21 Decembrie 1989 — Bd. I.C. Bratianu, banda IV — str. Coltea — str. Selimbar — Biserica Sf. Gheorghe Nou.

Citeste si: PROCESIUNE cu moastele Sfantului Domnitor Martir CONSTANTIN BRANCOVEANU, in Bucuresti. GALERIE foto

Deplasarea participaniilor se va face pe partea carosabila, cu restrictionarea traficului rutier si inchiderea temporara a circulatiei pe strazile precizate. Restrictiile de trafic se vor aplica si se vor ridica progresiv, pe masura desfasurarii procesiunii.

Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule sa evite sa circule, pe cat posibil, in perimetrul adiacent locului de desfasurare a evenimentului, sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic si sa opteze pentru mijloacele de transport in comun.

Citeste si: OSEMINTELE lui CONSTANTIN BRANCOVEANU vor putea fi venerate ca moaste

De asemenea, politistii rutieri le solicita soferilor sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate sau cat mai departe de locul de desfasurare a evenimentului, sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone agglomerate, sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere.

Totodata, soferilor li se cere sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de credinciosi si sa evite, pe timpul deplasarii, manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.

Sursa foto: puterea.ro