RESTRICTII DE CIRCULATIE in Capitala la sfarsitul saptamanii, pentru desfasurarea unor manifestari

TRAFICUL RUTIER la va fi RESTRICTIONAT la sfarsitul acestei saptamani pe mai multe strazi din Bucuresti, pentru desfasurarea unor manifestari, a anuntat Brigada Rutiera a Capitalei.

Astfel, sambata, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri in sensul RESTRICTIONARII si fluidizarii traficului pentru buna desfasurare a Marsului Diversitatii, care va fi organizat de Asociatia Accept pe sos. Kiseleff, intre orele 16.00 si 20.00. Adunarea participantilor va avea loc intre orele 16.00 si 15.30, la intrarea pe sos. Kiseleff dinspre Piata Arcului de Triumf, catre Piata Victoriei. Intre orele 16.30 si 16.50 sunt programate alocutiuni la locul de adunare, iar intre orele 16.50 si 18.10, va avea loc marsul pe sos. Kiseleff. pana la alveolele de pe aceasta artera.

Politistii rutieri recomanda rutele ocolitoare Piata Arcului de Triumf — Piata Charles de Gaulle — bd. Aviatorilor — Piata Victoriei si Piata Presei Libere — Piata Montreal — bd. Marasti — bd. Maresal Averescu — bd. Ion Mihalache — Piata Victoriei.

Citeste si; Teatru, cros pe tocuri si sedinte foto, la Festivalul “FEMEI PE MATASARI”, dedicat Mariei Tanase

Tot sambata se va desfasura un mars pentru normalitate organizat de Asociatia Noua Dreapta. Adunarea participantilor pentru acest mars va avea loc intre orele 11.30 si 12.00, in parcarea supraterana TNT din Piata Victoriei. Marsul va avea loc intre orele 12.30 si 14.00 pe traseul Piata Victoriei — parcare TNT — Calea Victoriei — Piata Natiunilor Unite, stanga Splaiul Independentei — str. Halelor — capatul tramvaielor 32 — Piciorul Pantei (Dealul Patriarhiei). Intre orele 14.00 si 14.30, participantii la mars vor sustine discursuri la Piciorul Pantei (Dealul Patriarhiei).

Sambata va mai avea loc si Crosul Generatiilor organizat de Primaria Sectorului 2. Acesta va avea loc intre orele 10.30 si 13.00, pe traseul bd. Maior Coravu (intrarea complex Lia Manoliu) — str. Dumitru Marinescu — aleile din Parcul National — aleea Belvedere. Pe timpul desfasurarii crosului, va fi INCHISA CIRCULATIA pe str. Maior Coravu, intre str. Dumitru Marinescu si str. Toni Bulandra. Totdata, Brigada Rutiera va dispune masuri de fluidizare a traficului si de prevenire a accidentelor.

Pentru duminica este programat Crosul Click Sanatate, care este organizat de Directia Cultura Invatamant Turism si Revista Click Sanatate si care va avea loc intre orele 8.00 si 14.00. Adunarea participantilor va avea loc intre orele 8.00 si 10.00, in fata statuii Charles de Gaulle. Crosul se va desfasura intre orele 10.00 si 10.45, pe traseul Piata Charles de Gaulle — bd. C-tin Prezan — Arcul de Trimuf — sos. Kiseleff — Piata Victoriei — bd. Aviatorilor — Hotel Helvetia. CIRCULATIA RUTIERA va fi RESTRICTIONATA pe bd. C-tin Prezan, intre orele 9.45 si 10.00. Festivitatea de premiere va avea loc intre orele 10.45 si 12.00, iar intre orele 12.00 si 14.00 zona va fi dezafectata. Brigada Rutiera va dispune masuri de fluidizare a traficului si de prevenire a accidentelor.

Citeste si: PREMII SUBSTANTIALE, la „Crosul Generatiilor” organizat de Primăria Sectorului 2

Totodata, in perioada 6-8 iunie, in intervalul orar 9.30-22.30, Asociatia Beneva va organiza pe str. Matasari manifestarea “Femei pe Matasari”, care va include prezentari de moda, concerte si spectacole de teatru. Pentru buna desfasurare a evenimentului, TRAFICUL RUTIER va fi INCHIS in perioada 6 iunie, ora 16.00 – 8 iunie, ora 23.00 pe str. Matasari, intre str. Matei Voievod si bd. Pache Protopopescu si pe stradutele care acced in str. Matasari de pe acest tronson.

Brigada Rutiera va dispune masuri de fluidizare a traficului si de prevenire a accidentelor si solicita conducatorilor de autovehicule sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic si sa opteze pentru mijloacele de transport in comun.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.