Restrictii de circulatie in centrul Capitalei, in week-end

Traficul rutier va fi restrictionat incepand de vineri de la ora 22.00 si pana duminica la ora 23.50 pe bd. Libertatii intre Calea 13 Septembrie si bd. Natiunile Unite si pe bd. Unirii intre bd. I. C. Bratianu si Piata Constitutiei, a anuntat Brigada Rutiera.

Restrictiile sunt impuse pentru desfasurarea Expozitiei Auto Moto SAM, care are loc in perioada 2-6 aprilie in Piata Constitutiei.

Conducatorilor auto care intentioneaza sa tranziteze zona pe timpul restrictiilor le este recomandat sa foloseasca rutele ocolitore Calea 13 Septembrie – Bd. Libertatii – Piata George Cosbuc – Bd. Regina Maria, str. Izvor – str. Hasdeu – Splaiul Independentei sau Bd. Unirii – Piata Unirii – Splaiul Independentei – str. Hasdeu – str. Izvor – Calea 13 Septembrie.

Citeste si: TRAFICUL RUTIER va fi RESTRICTIONAT, sambata si duminica, in Capitala

Brigada Rutiera Bucuresti solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona,  sa circule cu maxima atentie, sa foloseasca rutele ocolitoare si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile semnalizate si marcate corespunzator ori la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de traversare a fost observata de catre soferi.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.

Sursa foto: antena3.ro