RESTRICTII DE CIRCULATIE in statiunea MAMAIA, pe perioada sezonului estival

Lucratorii Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Constanta au impus, incepand din aceasta saptamana, limitarea vitezei maxime de circulatie, in statiunea MAMAIA, de la 70 la 50 de kilometri pe ora, masura aplicata in perioada sezonului estival.

O alta masura este interzicerea virajului la stanga in zona fostelor bariere, la intrarea in statiune dinspre Constanta.

“Rugam participantii la trafic sa respecte regulile de circulatie si semnificatia mijloacelor de semnalizare rutiera, sa nu afecteze fluenta si siguranta circulatiei si sa nu produca prejudicii proprietatii publice sau private. Oprirea, stationarea si parcarea se vor face in locurile special amenajate si semnalizate, fara ocuparea spatiilor destinate statiilor taxi, autobuz si vehiculelor cu tractiune animala”, au mentionat reprezentantii administratiei locale, conform Agerpres.

Citeste si: RESTRICTII DE CIRCULATIE in Bucuresti la sfarsit de saptamana, pentru desfasurarea unor evenimente

Potrivit acestora, in dreptul Satului de Vacanta va fi montat un gard pe scuarul de pe mijlocul bulevardului MAMAIA pentru evitarea incidentele in care ar putea fi implicati pietonii, acestia putand utiliza una dintre cele trei pasarele pietonale care a fost construita in zona respectiva.

Citeste si: LUCRARI pe Bulevardul Republicii din SINAIA

Incepand de luni, traficul rutier in zona Perla se desfasoara pe doua benzi pe sensul Constanta-Navodari, cu prioritate fata de celelalte directii. La iesirea din MAMAIA catre bulevardul Aurel Vlaicu se circula pe doua benzi, iar in sens invers pe opt benzi de circulatie.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro