RESTRICTII DE CIRCULATIE pe strazi centrale din Bucuresti

Circulatia rutiera va fi restrictionata duminica pe mai multe strazi din centrul Capitalei, pentru desfasurarea Crosului Universitatii din Bucuresti, a anuntat Brigada Rutiera.

Astfel, intre orele 9.30 si 11.00, traficul rutier va fi inchis pe Bd. Mihail Kogalniceanu, intre str. Vasile Parvan si Splaiul Independentei, precum si pe Splaiul Independentei intre podul Operei si Podul Cotroceni.

De asemenea, traficul rutier va fi restrictionat pe banda I de circulatie pe Sos. Cotroceni si Bd. Iuliu Maniu.

Politistii rutieri recomanda folosirea rutelor ocolitoare Bd. Mihail Kogalniceanu  – str. Vasile Parvan – Calea Plevnei – str. C-tin Noica – pod Cotroceni si str. Sf. Elefterie – Splaiul Independentei – Pod Hasdeu.

Citeste si: TRAFIC RESTRICTIONAT in week-end pe mai multe strazi din Capitala, pentru desfasurarea unor evenimente

Brigada Rutiera va dispune masuri de fluidizare a traficului si de prevenire a accidentelor si solicita conducatorilor de autovehicule sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic si sa opteze pentru mijloacele de transport in comun, sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate, sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone agglomerate, sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de pietoni si sa evite pe timpul deplasarii, manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic.

Citeste si: CROSUL UNIVERSITATII din Bucuresti, la editie aniversara

Conducatorii de autovehicule sunt rugati sa evite deplasarea in zona de desfasurare a evenimentului si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.

Crosul se va desfasura pe traseul Bd. Mihail Kogalniceanu (Facultatea de Drept) – Splaiul Independentei – Soseaua Cotroceni – Bd. Iuliu Maniu – parcare Cora Lujerului.