RESTRICTII DE CIRCULATIE duminica, pe mai multe strazi din Bucuresti

Traficul rutier va fi restrictionat duminica pe mai multe strazi din Bucuresti, pentru desfasurarea maratonului “Wings For Live World Run”, a anuntat Brigada de Politie Rutiera a Capitalei.

Manifestarea sportiva se va desfasura in intervalul orar 13.00-13.25 pe traseul: parcare Cora Pantelimon – Sos. Dudesti – Pantelimon – Sos. Garii Catelu – Sos. Pantelimon – Drumul National 3.

Citeste si: Biciclesti inchide traficul pe Kiseleff! Vezi cand te poti plimba cu bicicleta in centrul Capitalei

Prin urmare, traficul rutier va fi restrictionat in intervalul 12.50-13.30 pe Sos. Dudesti-Pantelimon, intre Bd. Basarabia si Sos. Garii Catelu, pe Sos. Garii Catelul, intre Sos. Pantelimon si str. Cicoarei, si pe Sos. Pantelimon, de la Rond Cora (Sos. Vergului cu Sos. Pantelimon) pana la limita cu judetul Ilfov, pe sensul de iesire din Bucuresti.

Politistii recomanda folosirea rutei ocolitoare Sos. Pantelimon – Sos. Morarilor – Bd. Basarabia – str. Industriilor – Drumul Intre Tarlale – Autostrada Soarelui – Soseaua de Centura a Capitalei.

Citeste si: Imaginea care arata cum poate fi rezolvata PROBLEMA TRAFICULUI in Bucuresti. FOTO in articol

Totodata, politistii solicitam conducatorilor de autovehicule sa reduca viteza, sa circule cu prudenta in momentul in care se deplaseaza pe langa grupurile de pietoni si sa respecte semnalele politistilor rutieri si ale politiei locale.

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021/9544.

Sursa foto: b365.ro