Restrictii la ROMANIA – GRECIA: Vezi pe ce strazi vor fi astazi restrictii in trafic

Meciul ROMANIA – GRECIA, care va avea loc marti, de la ora 21.00, in returul barajului pentru calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din 2014, impune o serie de restrictii rutiere pe parcursul zilei in Capitala. 

Brigada Rutiera a Capitalei informeaza ca a dispus o serie de restrictii in trafic pe arterele din jurul stadionului, cu prilejul meciului ROMANIA – GRECIA, care se va disputa in aceasta seara pe Arena Nationala. Astfel, traficul rutier va fi restrictionat incepand cu ora 15:00, gradual si daca situatia va impune, pana la defluirea totala a spectatorilor pe:

– str. Maior Coravu, intre sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson.
– str. Vatra Luminoasa, intre sos. Mihai Bravu si str. Pierre de Coubertin, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson, cu exceptia RATB, care va fi deviat incepand cu orele 18:00. Mijloacele RATB vor intoarce la Depoul Vatra Luminoasa.
– str. Pierre de Coubertin, intre str. Vatra Luminoasa si rondul de la intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson.

Exceptie de la restrictiile rutiere fac autovehiculele destinate situatiilor de urgenta, precum si transportul RATB.

Accesul auto in incinta Stadionului National Arena se va face prin intrarile dinspre bd. Basarabia, str. Maior Coravu si str. Sergent Vasile serbanica.

Rute ocolitoare:
– sos. Mihai Bravu – sos. Iancului – sos. Pantelimon;
– bd. Unirii – bd. Basarabia – bd. Chisinau – sos. Pantelimon.

Brigada Rutiera Bucuresti solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona, sa circule cu maxima atentie, sa foloseasca rutele ocolitoare si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile semnalizate si marcate corespunzator ori la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de traversare a fost observata de catre soferi. Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.