Retea de proxenetism condusa de romani, desfiintata in Franta

O retea de proxenetism care era organizata de romani a fost desfiintata de politie in sud-vestul Frantei.

Sase presupusi lideri ai unei retele de proxenetism, care activa in Franta, la Toulouse, si care obligau 15 tinere romance sa se prostitueze la au fost arestati vineri, in sud-vestul Frantei. Autoritatile franceze au precizat ca aceasta retea ar fi o ramura a unei puternice organizatii criminale din Romania, noteaza realitatea.net, care s-a raspandit si in alte tari din Europa, precum Italia, Spania, Portugalia sau Marea Britanie.

Cei sase arestati, barbati si doua femei, au fost retinuti in doua reprize, dintr-o tabara de romi aflata la nord de orasul Toulouse, fiind apoi plasati in arest. Pe langa aceste sase arestari, politia franceza a mai retinut alte sase persoane care ajutau reteaua de proxenetism, acestea fiind insa eliberate pana la stabilirea rolurilor precise pe care le aveau.

Ancheta a permis, conform unui anchetator, stabilirea rolurilor precise ale suspectilor, capului retelei care asigura logistica si aducea prostituatele pe strazile franceze cat si a celor care tranzitau banii inapoi in Romania.

Sursa foto: realitatea.net