joi, martie 31, 2022
Rss
Advertisement
  • Mondonews
  • Stiri
    • Politica
    • Economie
    • Externe
    • Social
    • Coronavirus
  • Administratie
  • Sport
  • Life
    • Imobiliare
    • Auto
    • Turism
    • It/Stiinta
    • Horoscop
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact
Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
  • Mondonews
  • Stiri
    • Politica
    • Economie
    • Externe
    • Social
    • Coronavirus
  • Administratie
  • Sport
  • Life
    • Imobiliare
    • Auto
    • Turism
    • It/Stiinta
    • Horoscop
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact
Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
Acasa Homepage

Reţete de Crăciun. Cum se prepară friptura de vită Wellington. O reţetă delicioasă

Vlad Economu de Vlad Economu
decembrie 24, 2019
1 Minute durata de citit
97
0
friptură de vită Wellington, ingrediente, mod preparare, reteta culinara, reteta craciun
98
SHARES
489
VIZUALIZARI
Share on FacebookShare on Twitter

Crăciunul bate la uşă cu desaga plină de bunătăţi şi de cadouri. Încearcă această rețetă de vită Wellington, pentru o masă cu adevărat specială.

Ingrediente necesare pentru friptură de vită Wellington:

1,5 kg muşchi vită

5 linguri unt

500 g ciuperci

3 cepe

80 ml vin roşu

3 linguri smântână

125 g pate pasăre

800 g aluat patiserie

2 gălbenuşuri

sare, piper

1 legătură pătrunjel

Mod de preparare friptură de vită Wellington:

Căleşti ceapa tocată în două linguri de unt, adaugi ciupercile tocate mărunt şi laşi, la foc potrivit, până scade zeama lăsată de ciuperci. Adaugi vinul, smântâna şi laşi până scade, amestecând des. Dai vasul deoparte, condimentezi cu sare şi piper, după gust, presari pătrunjelul tocat şi laşi să se răcească.

Condimentezi muşchiul cu sare şi piper şi îl rumeneşti în trei linguri de unt pe toate părţile, la foc iute. Întinzi puţin 600 g din aluat în dreptunghi, amestecul de ciuperci şi pui muşchiul de vită uns cu pateul de pasăre. Din restul de aluat, faci diverse decoruri.

Rulezi, dar nu foarte strâns. Presezi bine marginile, ca să nu se desfacă, lipeşti decorurile, ungi cu gălbenuşurile bătute şi aşezi într-o tavă unsă. Coci în cuptorul preîncălzit circa 30 de minute, până devine auriu, închizi focul şi laşi încă 10 minute în cuptor.

Sursa traducere si foto: clickpoftabuna.ro

loading...
Articolul Anterior

Administrația Penitenciarelor a anunțat meniul de Crăciun pe care îl vor primi deținuții

Urmatorul Articol

Reţete de Crăciun. Cum se prepară rulada din carne tocată și legume

Similare

Când este necesară procedura de scoatere alunițe cu ajutorul laserului
Homepage

Când este necesară procedura de scoatere alunițe cu ajutorul laserului

martie 31, 2022
Cum trebuie să arate patul ideal pentru copii 
Homepage

Cum trebuie să arate patul ideal pentru copii 

martie 30, 2022
Când folosiți vata bazaltică Rockwool calitatea este mai mare!
Homepage

Când folosiți vata bazaltică Rockwool calitatea este mai mare!

martie 28, 2022

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Mondonews
  • Stiri
  • Administratie
  • Sport
  • Life
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact
Servicii SEO Bucuresti, profesionale © adfel.ro

© 2020 Mondonews - Toate drepturile rezervate

Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
  • Mondonews
  • Stiri
    • Politica
    • Economie
    • Externe
    • Social
    • Coronavirus
  • Administratie
  • Sport
  • Life
    • Imobiliare
    • Auto
    • Turism
    • It/Stiinta
    • Horoscop
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact

© 2020 Mondonews - Toate drepturile rezervate

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In