Retrocedari ILEGALE: Audierile maraton de la DNA Brasov s-au incheiat

felix tataru, audieri noi, dosar gala bute, stefan lungu, sediul dna, procurori anticoruptie

AUDIERILE maraton desfasurate miercuri la DNA – Serviciul Teritorial Brasov, intr-un dosar care vizeaza RETROCEDAREA unor terenuri forestiere, s-au incheiat in cursul serii, aproape de miezul noptii, ultimii care au ajus in fata procurorilor fiind printul Paul si sotia sa Lia.

Potrivit DNA, senatorul Ilie Sarbu este URMARIT PENAL pentru folosirea influentei de o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid in scopul folosirii de foloase necuvenite si sprijinirea unui grup infractional organizat.

Citeste si: PRINTUL PAUL SI PRINTESA LIA, AUDIATI LA DNA BRASOV

De asemenea, deputatul Viorel Hrebenciuc este URMARIT PENAL pentru constituirea unui grup infractional organizat, TRAFIC DE INFLUENTA si instigare la folosirea influentei de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, iar deputatul Ioan Adam, pentru INSTIGARE la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, constituirea unui grup infractional organizat, trei infractiuni de cumparare de influenta.

In acelasi dosar a fost pus sub acuzare si directorul general RNP Romsilva, Adam Craciunescu, pentru ABUZ IN SERVICIU si sprijinirea unui grup infractional organizat.

Citeste si: ILIE SARBU ESTE URMARIT PENAL PENTRU CORUPTIE. HREBENCIUC INCULPAT SI EL. UPDATE

Conform DNA, PREJUDICIUL in sarcina RNP Romsilva in acest caz este de 304 milioane de euro, contravaloarea a 43.227 ha teren forestier. Nici unul dintre cei audiati miercuri nu a primit mandate de retinere pentru 24 de ore.