joi, februarie 9, 2023
Rss
Advertisement
  • Mondonews
  • Stiri
    • Politica
    • Economie
    • Externe
    • Social
    • Coronavirus
  • Administratie
  • Sport
  • Life
    • Imobiliare
    • Auto
    • Turism
    • It/Stiinta
    • Horoscop
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact
Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
  • Mondonews
  • Stiri
    • Politica
    • Economie
    • Externe
    • Social
    • Coronavirus
  • Administratie
  • Sport
  • Life
    • Imobiliare
    • Auto
    • Turism
    • It/Stiinta
    • Horoscop
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact
Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
Acasa Homepage

RETROSPECTIVA 2015 – CONDAMNARILE GRELE din JUSTITIE au continuat

Vlad Economu de Vlad Economu
decembrie 29, 2015
6 Minute durata de citit
80
1
focsani, crime, 2017, patru morti, autori, pedepse, sentinta, inchisoare
86
SHARES
431
VIZUALIZARI
Share on FacebookShare on Twitter

Instantele din Romania au continuat in 2015 sa aplice condamnari la ani grei de inchisoare pentru fapte de coruptie sau fraude economice, o caracteristica fiind aceea ca tot mai multi inculpati isi recunosc vinovatia pentru a beneficia de clementa judecatorilor.

In anul curent a fost aplicata cea mai mare pedeapsa data in Romania pentru coruptie. Este vorba de Mircea Moldovan, unul dintre judecatorii mituiti de omul de afaceri Dan Adamescu, care a primit 22 de ani de inchisoare.

Printre politicienii condamnati la inchisoare ii amintim pe Monica Iacob-Ridzi, Miron Mitrea, Dan Diaconescu, Cristian Poteras, Stelian Fuia, Gheorghe Bunea Stancu sau Florin Popescu, dar si importanti oameni de afaceri: Ioan Niculae, Ovidiu Tender, Marian Iancu.

Pedepse cu suspendare au primit Liviu Dragnea, Corneliu Dobritoiu sau Serban Bradisteanu.

Lista celor condamnati include fosti ministri, parlamentari, primari, consilieri locali si judeteni, procurori, judecatori, notari, politisti, generali de armata si din MAI, inalti functionari ai statului roman, oameni de afaceri, directori de companii si regii de stat.

* Fostii ministri Codrut Seres si Zsolt Nagy au fost condamnati definitiv pe 27 ianuarie de catre instanta suprema in dosarul privatizarilor strategice la 4 ani si 8 luni inchisoare, respectiv 4 ani inchisoare cu executare. Pedepse grele au primit si consultantii straini Michal Susak — 4 ani, Vadim Benyatov — 4,6 ani, Stamen Stanchev — 5,2 ani.

* Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnata pe 16 februarie de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu in legatura cu organizarea Zilei Tineretului din 2009. Aceeasi pedeapsa a primit si fosta ei consiliera Ioana Varsta.

* Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat pe 6 februarie de Tribunalul Bucuresti la 6 ani si 4 luni inchisoare cu executare in dosarul prabusirii FNI. De asemenea, instanta a dispus confiscarea sumei de 7,2 milioane dolari de la Vintu.

* Dan Adamescu, patronul firmei de asigurari Astra si al cotidianului “Romania libera”, a fost condamnat pe 2 februarie la 4 ani si 4 luni inchisoare cu executare, intr-un dosar in care este acuzat de DNA ca a mituit judecatori pentru a obtine o decizie favorabila pentru una dintre firmele sale aflate in insolventa. In acelasi dosar, Iosif Armas, fost deputat PSD, a primit un an si 4 luni inchisoare cu suspendare, iar Mircea Moldovan, unul dintre judecatorii mituiti de Adamescu, a primit cea mai mare pedeapsa data in Romania pentru coruptie, 22 ani inchisoare.

* Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor, a primit o condamnare definitiva in luna februarie de 2 ani de inchisoare cu executare, plus confiscarea sumei de 327.000 lei, intr-un dosar legat de renovarea casei mamei sale din orasul Voluntari. In acelasi dosar, fosta sefa a ISC Irina Jianu a primit 5 luni inchisoare cu executare.

* Corneliu Dobritoiu, fost ministru al Apararii, a fost condamnat pe 23 martie de judecatorii de la ICCJ la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul “Case pentru generali” in care a fost trimis in judecata in legatura cu achizitionarea in conditii ilegale a unei locuinte de serviciu la pret subventionat. Decizia nu este insa definitiva. Pedepse cu suspendare au primit si ofiteri superiori de Armata: gen.(r) Traian Pigui, gen. mr. (r) Floarea Serban, gen. mr. (r) Francisc Radici, gen. (r) Sergiu Medar si general de brigada (r) Corneliu Duta.

* Fostul deputat PDL Alin Trasculescu a fost condamnat pe 20 martie de Tribunalul Bucuresti la sapte ani de inchisoare cu executare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta, delapidare, uz de fals, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la spalare de bani. El este acuzat ca a cerut mari sume de bani de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta sa castige contracte din bani publici.

* Si senatorul PNL (fost PDL) Christian Gigi Chiru a fost condamnat pe 13 martie de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la 6 luni inchisoare cu suspendare, el fiind acuzat ca a dat mita electorala (tichete pentru medicamente) alegatorilor in timpul campaniei pentru alegerile locale din 2012, cand a candidat pentru functia de primar al Constantei.

* Patron al OTV si lider al PP-DD, Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv pe 4 martie de Curtea de Apel Bucuresti la 5 ani si 6 luni inchisoare cu executare, pentru ca l-a santajat pe Ion Mot, primar al comunei aradene Zarand, pentru a-l determina sa-i dea suma de 200.000 euro.

* Medicul Serban Bradisteanu a fost condamnat definitiv pe 2 martie de ICCJ la 1 an de inchisoare cu suspendare pentru favorizarea fostului premier Adrian Nastase. Fost parlamentar PSD, Bradisteanu este acuzat ca l-ar fi internat pe Nastase la Spitalul Floreasca, dupa ce acesta a incercat sa se sinucida, pentru ca fostul premier sa nu fie incarcerat, el avand de executat 2 ani inchisoare primiti in dosarul “Trofeul calitatii”.

* Vasile Avram, fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a fost condamnat definitiv pe 8 aprilie de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul “Mita in elicopter”, el fiind acuzat de luare de mita si tentativa la fals in inscrisuri sub semnatura privata. Avram a primit in mai 2011 de la omul de afaceri Sorin Terbea suma de de 19.000 de euro, pentru a delega arbitrii favorabili echipei de fotbal din Targu-Mures, la jocurile editiei de campionat 2011-2012.

* Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat pe 2 aprilie de Curtea de Apel Bucuresti la 2 ani si 6 luni inchisoare cu executare, iar Gheorghe Bunea Stancu a primit 3 ani inchisoare cu executare, in dosarul “Mita la PSD”. Niculae este acuzat ca a oferit un milion de euro finantare pentru campania lui Mircea Geoana la alegerile prezidentiale din 2009, urmand ca un apropiat sa fie numit ministru al Economiei, pentru a-i asigura preturi preferentiale la gaze naturale.

* Fostul primar al sectorului 6 al Capitalei Cristian Poteras a fost condamnat definitiv pe 22 mai de Curtea de Apel Bucuresti la 8 ani inchisoare cu executare, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, intr-un dosar privind retrocedarea ilegala a unor terenuri din Bucuresti. Pedepse cu executare au primit si 4 functionari din Primaria Sectorului 6.

* Pe 15 mai, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la un an inchisoare cu suspendare de catre instanta suprema, el fiind gasit vinovat pentru fraudarea referendumului organizat pe 29 iulie 2012, in legatura cu demiterea presedintelui Traian Basescu. Alti 74 de inculpati din dosar au fost fie achitati, fie condamnati la inchisoare cu suspendare. Decizia nu este definitiva.

* Teodor Nicolaescu, fost presedinte al Bancii Romane de Scont, a fost condamnat pe 12 mai de Tribunalul Bucuresti la 7 ani inchisoare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT pentru inducerea in eroare a SC Rafo SA Onesti, intr-un contract de achizitie de produse petroliere.

* Fostul director al CFR Mihai Necolaiciuc a fost condamnat pe 3 iunie de Judecatoria Sectorului 1 la zece ani inchisoare pentru abuz in serviciu, insa decizia nu este definitiva. In acelasi dosar au fost condamnati si noua complici ai lui Necolaiciuc, persoane din fosta conducere a CFR sau sefi de servicii. Acestia au de achitat si peste 38 milioane lei catre CFR. Decizia nu este definitiva.

* Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat definitiv pe 8 iunie de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti la 12 ani si sapte luni inchisoare in dosarul RAFO-CAROM, in timp ce Marian Iancu a primit 14 ani de detentie. Cei doi trebuie sa plateasca si suma de 137.442.576 lei.

* Fostul presedinte al SIF Oltenia, Nutu (fost Dinel) Staicu, a fost condamnat definitiv pe 10 iunie de Curtea de Apel Bucuresti la 9 ani inchisoare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de DNA pentru fraudarea Transgaz Medias. El va trebui sa plateasca daune de 24 milioane lei.

* Balaban Grajdan, fost sef al Inspectoratului de Stat in Constructii, a fost condamnat pe 16 iunie de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, dupa ce a emis o adresa prin care arata ca nu exista prejudiciu in dosarul “Trofeul calitatii”, in care era judecat fostul premier Adrian Nastase. Decizia nu este definitiva.

* Mihail Vlasov, fost presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a fost condamnat definitiv pe 18 iunie de instanta suprema la 5 ani inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta, dupa ce a luand mita 200.000 de euro de la un om de afaceri, pentru a aranja un dosar economic la Curtea de Arbitraj.

* Tortionarul Alexandru Visinescu, fost comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, a fost condamnat pe 24 iulie de Curtea de Apel Bucuresti la 20 de ani de inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de tratamente neomenoase, el fiind si degradat militar. Visinescu este acuzat ca a instituit un regim de teroare impotriva detinutilor politici, prin batai, lipsa hranei si a medicamentelor, tortura fizica si psihica.

* Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia a fost condamnat pe 7 octombrie de Curtea de Apel Bucuresti la patru ani de inchisoare cu executare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu, fapta savarsita pe vremea cand era director la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare a Plantelor Medicinale si Aromatice Fundulea. Decizia nu este definitiva.

* Sirianul Omar Hayssam a fost condamnat pe 4 noiembrie de Tribunalul Bucuresti la 23 de ani si patru luni inchisoare in dosarul “Manhattan”, in care a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT, pentru savarsirea unor infractiuni economice. Decizia nu este definitiva. Hayssam mai are de executat 23 de ani primiti in alte trei dosare, intre care si cel privind rapirea jurnalistilor in Irak.

* Solomon Wigler, fost consilier al lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei, a fost condamnat pe 21 noiembrie de judecatorii Tribunalului Bucuresti la patru ani inchisoare cu executare, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, dupa ce a primit aproximativ 200.000 euro mita de la administratorul unei firme.

* Deputatul Florin Popescu a fost condamnat pe 4 decembrie de Inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca a cerut zeci de tone de pui grill pe care i-a distribuit in scop electoral la alegerile locale din 2012.

Sursa foto: adevarul

loading...
Articolul Anterior

Europarlamentarul RAMONA MANESCU s-a intalnit cu ministrul Culturii, Artelor si Patrimoniului din QATAR

Urmatorul Articol

RETROSPECTIVA 2015 – ACCIDENTE ale anului in ROMANIA

Similare

Psihologul criminalist Tudorel Butoi îi face praf pe frații Tate: ”Nu pot spune decât că acestor plângăcioși….
Social

Psihologul criminalist Tudorel Butoi îi face praf pe frații Tate: ”Nu pot spune decât că acestor plângăcioși….

februarie 2, 2023
Stenograme din dosarul Victor Pițurcă. Cum se împărțeau ”lovelele”
Social

Stenograme din dosarul Victor Pițurcă. Cum se împărțeau ”lovelele”

februarie 2, 2023
Ce salariu are Raed Arafat. Ce proprietăți deține șeful DSU
Social

Ce salariu are Raed Arafat. Ce proprietăți deține șeful DSU

ianuarie 31, 2023

Comments 1

  1. PENALII SUNT LA PUTERE??? says:
    7 ani ago

    Fostul director din cadrul CFR Calatori Brașov, Gheorghe Rădulescu, a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare de o instanța a Tribunalului Brașov.
    Alţi doi inculpaţi de la Cluj trimişi în judecată, au primit condamnări cu suspendare sub supraveghere.
    1. (…) condamnă pe inculpatul RĂDULESCU GHEORGHE (…) la pedeapsa de 3 ani şi 6 luni închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev de art 66 al 1 lit a, b, g C.pen pe o perioadă de 3 ani, pedeapsă complementară executabilă cf art 68 lit c C.pen. (…) În baza art 72 C.Pen. deduce din pedeapsa închisorii durata reţinerii şi arestării la domiciliu a inculpatului RĂDULESCU GHEORGHE, respectiv de la 28.01.2015 la 4.04.2015.
    2. (…) condamnă pe inculpatul SECARĂ VASILE la pedeapsa de 2 ani şi 8 luni închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 al. 1 lit. a, b şi g C.penal pe o perioadă de 2 ani , pedeapsă complementară executabilă cf art 68 lit b C.pen . În baza art. 91 al. 1 – 92 al. 1 cod penal suspendă sub supraveghere executarea pedepsei principale pe durata unui termen de 3 ani . (…)
    3. (…) condamnă pe inculpatul BERINDEAN NICOLAE la pedeapsa de 2 ani şi 8 luni închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 al. 1 lit. a, b şi g C.penal pe o perioadă de 2 ani, pedeapsă complementară executabilă cf art 68 lit b C.pen . În baza art. 91 al. 1 – 92 al. 1 cod penal suspendă sub supraveghere executarea pedepsei principale pe durata unui termen de 3 ani. (…)

    Cam asta auzim peste tot, oamenii lui Dragnea, oamenii lui Zgonea , oamenii lui…
    Si anul acesta, Iosif Szentes si-a facut datoria catre operatorii privati si impreuna cu actualul ministru al Transporturilor Dan M. Costescu, care pana de curand a fost directorul general al CFR SA, a tesut un nou mers al trenurilor, care a intrat in vigoare din 13 decembrie 2015, prin care efectiv se devalizeaza compania CFR Calatori doar ca sa faca jocurile operatorilor privati.
    In noul mers al trenurilor tesut de Szentes si Costescu, zeci de trenuri regio ale CFR Calatori (adica personale) destinate in special navetistilor, pensionarilor, elevilor si studentilor au fost transformate in trenuri interregio.
    In schimb, trenurile operatorilor privati au fost incluse in noul mers cu 5-10 sau 15 minute inaintea trenurilor operate de CFR Calatori ca sa-i fure calatorii de la compania de stat. Mai mult, prin transformarea trenurilor regio in interregio, pretul calatoriei s-a dublat sau chiar mai mult, dar durata de deplasare este aceeasi.
    Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, şi fostul manager privat al CFR Călători, Valentin Dorobanţu, au fost preocupaţi să umfle conturile „băieţilor deştepţi” de la calea ferată prin subvenţii foarte mari, în timp ce compensaţiile pentru CFR Călători erau tot mai modeste în raport cu numărul călătorilor. Astfel, prin H.G. nr. 78/2013, pentru aprobarea actelor adiţionale nr. 1 pe anul 2013 la contractele de servicii publice în transportul feroviar de călători pentru perioada 2012-2015, Fenechiu a pecetluit opera de punere pe butuci a CFR Călători regizată pe ultima sută de metri a guvernului Emil Boc, prin HG nr 74/2012.
    Dar fostul manager privat Valentin Dorobanţu, susţinut tacit de fost director al Direcţiei Feroviare din Ministerul Transporturilor, Claudiu Dumitrescu, dar si de adjunctul sau Marin Stancu, care cum vrea sa devina secretarul general al Ministerului Transporturilor, au acceptat ca pe mai multe rute rentabile operate de CFR Călători să fie introduse mai multe trenuri ale operatorilor privaţi.
    S-au introdus ilegal mai multe perechi de trenuri personale (regio), la anumite ore de vârf, în aşa fel încât să fure călătorii companiei de stat.
    Ulterior, inainte de a pleca de la Ministerul Transporturilor, Ioan Rus a emis si el un ordin prin care favorizeaza operatorii privati de tranport feroviar de calatori, in detrimentul companiei de stat.
    In urma cu ceva timp, directorul general al compania CFR Calatori, Iosif Szentes, a dispus incredintarea, fara licitatie , a sumei de 7.200.000 de lei, adica circa 1.600.000 de euro, catre societatea „Informatica Feroviara” pentru prestarea de servicii informatice.
    Potrivit informatiilor , incredintarea acestei sume mari de bani s-a facut si ca urmare a faptului ca Iosif Szentes este prieten bun cu Valentin Dorobantu, fostul controversat director al CFR Calatori, ajuns acum la operatorul privat Regiotrans Brasov, iar sotia lui Dorobantu este sefa la „Informatica Feroviara” . Trebuie precizat ca nu este prima data cand CFR Calatori da sume mari de bani, fara licitatie, catre „Informatica Feroviara” si aceata metoda a aplicat-o si fostii directori Valentin Dorobantu si Vasile Secara, iar acum Szentes continua practica predecesorilor sai.
    Insa, aceasta atribuire cu dedicatie nu se putea face fara acordul celor doua doamne care dirijeaza si aranjeaza de multi ani, in functie de interese, toate achizitiile si licitatiile de la CFR Calatori- Carmen Maria Popescu si Elena Miu.
    Nu trebuie omis faptul ca Dorobantu si Szentes au fost primii care, in 2012, au „tesut” mersul trenurilor in interesul operatorilor privati.
    Iosif Szentes este cunoscut in randul ceferistilor ca un sustinator infocat al operatorilor de transport feroviar de calatori privati.
    La transportul de calatori, firma dirijata de catre fostul director al CFR Calatori, Valentin Dorobantu, Regiotrans SRL Brasov, datoreaza CFR SA ca taxa de utilizare a infrastructurii suma de „1.479.274,33 lei, din care debit de 1.476.393,58 lei şi penalităţi de 2.880,75 lei”, adica aproape 340.000 de euro.
    Practic, daca tinem cont ca TUI la calatori este de 9,04 lei/tren km, trenurile firmei dirijate de Valentin Dorobantu au circulat gratis pe calea ferata 163.636 km, adica de aproape 1000 de ori distanta dintre Bucuresti si Brasov.
    Dar pe unde “zace” raportul Ministrului Transporturilor, Ramona Manescu inaintat la organele competente ,referitor la activitatea “ireprosabila” a unora de la CFR Calatori in decursul anului 2013 din care rezultau clar probe pentru comiterea unor posibile fapte de coruptie?
    Ulterior, fostul ministru, Ioan Rus l-a impus ca manager general pe udemeristul Iosif Szentes.
    Acesta s-a remarcat in anii trecuti prin faptul ca impreuna cu fostul director general al CFR Calatori, Valentin Dorobantu zis “SMART”, in prezent dirijorul trenurilor private de la Regiotrans Brasov si ulterior cu Vasile Secara,in prezent inculpat , au tesut mersul trenurilor in interesul companiilor private de transport feroviar de calatori, punand astfel umarul la ruinarea companiei de stat.
    Cei care au condus si conduc CFR Călători în ultimii ani cum ar fi si Valentin Dorobanţu,Secara Vasile,Szentes Iosif, au fost si sunt preocupaţi să falimenteze compania de stat.
    Singura lor grijă a fost să umfle conturile „băieţilor deştepţi” de la calea ferată prin subvenţii foarte mari, în timp ce compensaţiile pentru CFR Călători erau tot mai modeste în raport cu numărul călătorilor.
    În acelaşi timp, în 2012 şi 2013, fostul director general Valentin Dorobanţu a depus eforturi susţinute ca mersul trenurilor să fie intocmit în funcţie de interesele băieţilor deştepţi de la calea ferată, cedând astfel o serie de trasee rentabile ale CFR Călători în favoarea operatorilor privaţi de transport feroviar de persoane,in asa fel incat Regionale ca Bucurestiul si Brasovul sa ajunga “in sapa de lemn”?
    Mai tarziu, echipa de conducere a CFR Călători, în frunte cu directorul Vasile Secară, a tesut un nou mers al trenurilor , prin care o serie de rute rentabile, care aduc foarte mulţi bani companiei CFR Călători, au fost cedate către operatorii privaţi.
    Directori de la stat continua sa fie garantaţi de privaţi.
    Preşedintele Comitetului director al CFR Călători, Vasile Secară, era “ajutat” în demersul de cedare a rutelor rentabile către operatorii privaţi de către unul dintre membrii Comitetului director- Iosif Szenteş, cel care împreună cu Valentin Dorobanţu au întocmit mersul trenurilor din decembrie 2012 si 2013, prin care operatorii privaţi de transport feroviar de călători au fost favorizaţi în detrimentul CFR Călători?
    Ori poate se verifica si cum un teren extrem de valoros de la Cluj al companiei CFR Calatori, a ajuns definitiv la un om de afaceri tot din Cluj prin girul nemijlocit al lui Secara Vasile?
    Ministrul Transporturilor , DAN M. COSTESCU , ce zice , ce face , ca de stiut , stie sau poate trebuie sa-l ajute DNA-ul ?
    Premierul Dacian Ciolos ar trebui sa ia aminte la ilegalitatile la adresa “tehnocratului” Dan Costescu si sa-l demita, pentru ca in niciun caz nu va avea performantele scontate in acest sector economic atat de dificil, condus acum de o marioneta a lui Liviu Dragnea, dar si a verosilor oameni de afaceri care nu stiu alta cale de a face business decat implicand si devalizand banii statului?

    Răspunde

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Mondonews
  • Stiri
  • Administratie
  • Sport
  • Life
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact
Servicii SEO Bucuresti, profesionale © adfel.ro

© 2020 Mondonews - Toate drepturile rezervate

Nici un rezultat
Vezi toate rezultatele
  • Mondonews
  • Stiri
    • Politica
    • Economie
    • Externe
    • Social
    • Coronavirus
  • Administratie
  • Sport
  • Life
    • Imobiliare
    • Auto
    • Turism
    • It/Stiinta
    • Horoscop
  • Meteo
  • Sanatate
  • Top 10 Mondo
  • Statistici Covid 19
  • Contact

© 2020 Mondonews - Toate drepturile rezervate

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In