Reuniune de urgenta la PNL. Crin Antonescu va incerca sa rezolve problemele liberalilor din Dolj

Liderii liberalilor, in frunte cu presedintele Crin Antonescu, se vor reuni, duminica, intr-o delegatie Permanenta a partidului pentru a discuta situatia deputatului dezertor Constantin Enea care a trecut in tabara PSD-ului si a reusit sa atraga si 12 primari cu el, noteaza stiripesurse.ro.

Intalnirea va avea loc in judetul Dolj, acolo unde s-a petrecut tradarea lui Constantin Enea. Potrivit sursei citate conducerea organizatiei locale a PNL cere excluderea propriului sef, deputatul Mihai Voicu.

Liderul PNL Dolj, Mihai Voicu, a explicat, pentru stiripesurse.ro, ca in cadrul Delegatiei Permanente a PNL de la Dolj se va lua foarte serios in discutie problema tradatorilor din organizatie si se va incerca o reechilibrare a situatiei.

Citeste si: PNL si-a lansat primii candidati la Europarlamentare pe imnul Champions League. FOTO 

Totodata, Voicu a precizat ca se va discuta strategia pentru alegerile europarlamentare, dar si targheturile asumate de fiecare presedinte de organizatie pentru aceste alegeri.

Conform sursei citate, delegatia Permanenta a PNL este una organizata ad-hoc, ea nefiind anuntata pe canalele oficiale de comunicare ale PNL. Liderul Crin Antonescu avea, in mod normal, programata doar o vizita la Braila, dar tinand cont de contextul de la Dolj, acesta si-a schimbat programul din mers.

Sursa foto: pnl.ro