REUNIUNE N&D, dupa 12 ani! FOTO

NICK si DELIA, fostii componenti ai uneia dintre cele mai IUBITE  trupe DANCE din Romania, N&D, s-au reintalnit saptamana aceasta, cu ocazia unei petreceri date de casa de discuri Cat Music. De dragul vremurilor apuse, s-au fotografiat impreuna!

Nick si Delia formau acum 12 ani una dintre cele mai de succes trupe romanesti, N&D. Au inceput sa cante impreuna in anul 1999 si, pana in 2002, cand fiecare a luat-o pe drumul sau din punct de vedere muzical, au lansat impreuna o multime de piese ce au devenit hit-uri, cea mai cunoscuta dintre ele fiind fara indoiala „Vino la mine”.

Citeste si: LOVITURA de TEATRU in TELEVIZIUNE. Ei sunt PROTAGONISTII!

Au trecut de atunci multi ani, timp in care Nick nu a reusit sa mai atinga succesul pe care l-a avut in perioada N&D, in vreme ce Delia a devenit una dintre cele mai solicitate si mai apreciate artiste din peisajul muzical romanesc.

Cei doi s-au reunit pentru prima oara in urma cu 2 ani, cu ocazia Romanian Music Awards, moment in care, spre deliciul fanilor, au cantat impreuna cateva dintre piesele care i-au consacrat.

Serile trecute insa, Delia si Nick s-au reintalnit, de aceasta data la petrecerea pe care Cat Music a gazduit-o intr-un local de lux din Bucuresti, ocazie cu care s-au fotografiat impreuna.

Citeste si: VIDEO INCREDIBIL. Momentul in care acest barbat este ATACAT de o CREATURA uriasa!

 

„Ai spune ca ..e de atunci;)))dar e chiar de ieri seara”, a scris Delia pe Facebook, in dreptul imaginii in care apare alaturi de fostul ei coleg de trupa.