Revelion 2014 – Iasi. Concert si foc de artificii la Palatul Culturii

Revelionul 2014 de la Iasi va fi organizat pe Esplanada Palatului Culturii. Primaria Municipiului Iasi ofera iesenilor un concert in aer liber si traditionalul foc de artificii in noaptea de Revelion 2014. 

Ca in fiecare an, pe Esplanada Palatului Culturii iesenii sunt asteptati sa petreaca trecerea dintre ani cu un foc de artificii spectaculos si cu o serie de concerte. 

Vor canta pentru publicul din Iasi: Ovidiu Lipan Tandarica, Fanfara 10 Prajini, DJ Project si Adela Popescu, DJ Rhino si Sylvia, Raluka si trupa Rosu si Negru.

Concertul se va prelungi pana dupa miezul noptii, ora 01:00.

Marile orase din tara sunt gata sa intampine noul an cu petreceri incendiare. La Revelionul organizat in Piata Constitutiei te asteapta 130 artisti care vor evolua pe o scena impresionanta, de 280 de metri patrati, 20 tone de materiale pirotehnice fiind utilizare in noaptea trecerii dintre ani.

Revelionul din Piata Constitutiei va incepe pe 31 decembrie, de la ora 20.00, accesul fiind gratuit. Petrecerea dintre ani va surprinde publicul cu peste 130 de artisti, intre care Mandinga, Connect-R, Vunk, Loredana, Smiley, Alex Velea sau Andreea Banica, care vor evolua pe o scena de 280 de metri patrati. Cel mai spectaculos show de artificii din Romania va avea loc tot in Piata Constitutiei, asadar daca esti in Bucuresti, nu-l rata!

Foto: islive.ro