Revelion 2014, invitatie la petrecere in Sectorul 6! Vezi meniul si cat costa

Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, organizeaza pentru toti cetatenii o petrecere de Revelion asa cum nu s-a mai vazut, care va marca intrarea in 2014!

Marti, 31 decembrie 2013, incepand cu orele 20.00, toti petrecaretii sunt asteptati la cortul incalzit din Strada Brasov nr. 21A (in spatele Patinoarului Drumul Taberei), acolo unde se vor delecta cu produse 100% traditionale.

Meniul este alcatuit din pastrama de purcel, rosii cu vinete, sarmale cu mamaliguta, bacon, ceafa de porc marinata, piept de pui la gratar, carnati proaspeti, cartofi cu rozmarin, salate de muraturi si tort dipomat, ca desert. Nu vor lipsi sucurile, cafeaua, vinurile albe si rosii, sampania.

Cei prezenti vor incinge ringul de dans pe ritmurile artistilor Daniel Lazar Band, Dinu Maxer, Pepe, Mandinga, Raoul, Ionut Dolanescu, Nelu Ploiesteanu, Datina, Alesis, Lavinia Goste si Marius Zorila.

La miezul noptii, focurile de artificii se vor face vazute si auzite in tot Sectorul 6.

Biletele s-au pus in vanzare si pot fi achizitionate de la cortul amenajat la Piata Moghioros, in fiecare zi, intre orele 12.00 – 18.00. Pretul unui bilet: 150 lei.