REVELION 2016: Cum sa-ti decorezi CASA pentru noaptea dintre ani

REVELION 2016. Nu mai ai timp sa mergi sa cumperi decorațiuni de casa pentru noaptea dintre ani? Nu-i nicio problema! Cu putina imaginatie, poti realiza singura unele de care te vei bucura mult mai mult. 

Amenajarea casei pentru Anul Nou pastreaza atmosfera si caldura Craciunului. Albul, auriul si argintiul nu trebuie sa lipseasca, aceste culori aducand stralucirea specifice aranjamentelor de Revelion.

REVELION 2016. Lumanarile, decoratiuni in stilul tau

Decoratiuni simple dar de efect se pot face din lumanari. Pe un platou colorat, pune crengute de brad pe care asezi lumanari parfumate de diverse inaltimi si culori. Intr-un bol de sticla transparenta, umplut pe jumatate cu apa, pot sta lumanari plutitoare, globuri mici si crengute de brad.

Pe masa de Revelion, lumanarile se pot pune in pahare cu piciorul inalt pe care le pictezi cu tempera si pe care le impodobesti cu panglici argintii. Pentru a da mai multa stabilitate lumanarilor, presara nisip decorativ. Chiar si baia o poti decora, punand lumanari colorate pe etajere.

REVELION 2016. Schimba ornamentele de Craciun

Cateva modificari ale decoratiunilor de Craciun vor face casa sa arate cu totul altfel. Funditele rosii si verzi cu care ai impodobit coronitele de brad le poti inlocui cu unele argintii sau albe. De ele prinzi urari pentru Anul Nou, conuri de brad sau nuci. Chiar si suportul bradului poate fi infasurat intr-un material alb, argintiu sau auriu.

CITESTE SI: SUPERSTITII ROMANESTI in AJUNUL ANULUI NOU

REVELION 2016. Ornamente care nu trebuie sa-ti lipseasca

Nicio petrecere de Revelion n-ar fi completa fara crengutele de vasc prinse la intrarea in casa sau in camera in care are loc. Pregateste confeti, artificii si coifuri din hartie colorata pe care sta scris anul care vine. Pe un perete, poti sa prinzi un carton pe care desenezi cifrele noului an din hartie colorata si din pasla decupate in diverse forme: stelute, oameni de zapada, manusi si braduti.

REVELION 2016. Aranjamente florale pentru masa de Sarbatoare

O ambianta placuta o obtii cu ajutorul florilor. Asaza-le pe masa de Revelion, la ferestre, pe etajere. Pastreaza unele tulpini lungi, pe care le pui in centrul vazei, si scurteaza-le putin pe altele, pe care le asezi pe margine. In mijlocul mesei de Revelion, adu un bol de sticla cu apa, in care lasi sa pluteasca flori cu tulpinile foarte scurte.

Sfat

Florile sunt mai bine puse in valoare daca le asezi in vaze in functie de colorit, pe cele deschise la culoare, in centru, iar pe cele inchise la culoare pe margine, ca un contur.

 Sursa: clickpentrufemei