Revelion 2020. Cum să ai un machiaj perfect în noaptea dintre ani

REVELION 2020. Pentru ca la petrecerea dintre ani trebuie sa arati perfect, alegerea rochiei nu este singurul lucru important. Machiajul este la fel de important, ca tu sa radiezi si sa fii cea mai frumoasa de la petrecere.

Rochia, accesoriile, machiajul, perechea de pantofi potriviti sunt dificil de ales ca ele sa se potriveasca, si sa nu existe nici cea mai mica neconcordanta intre culori.  

Iata cum sa ai un machiaj perfect la petrecerea de Revelion: 

In primul rand, ca tenul tau sa radieze, trebuie sa fii odihnita, nici urma de cearcane, sa nu existe nicio imperfectiune a tenului. Asa ca, aplica mereu pe fata creme, masti, tratamente pentru tratarea problemelor, sa acorzi un rasfat tenului si sa-l ingrijesti.

Aplicarea cremei

Prima data, dupa ce te-ai spalat pe fata, nu uita sa de dai cu crema, ca pielea sa fie hidratata si catifelata. Apoi se incepe aplicarea machiajului, care la sfarsit trebuie sa fie unul perfect. Foloseste o periuta de dinti pentru firele rebele ale sprancenelor, si apoi folosesti un spray pulverizator special pentru ele. Amesteca crema si fondul de ten pentru aplicare pe fata si sa o luminez atat cat vrei. Aplica putin mai mult blush deasupra arcului sprancenelor. Acest lucru va oferi un aspect proaspat fetei, natural, chiar daca este iarna.

Aplicarea rimelului

Pentru a adauga umiditate rimelului, adauga cateva picaturi de solutie salina in tub si foloseste peria pentru a amesteca. Aplicarea de mascara inaintea dermatografului se face pentru a urmari mai usor linia ochilor. Acest lucru este util mai ales atunci cand se incearca ceva ca ochi de pisica. Chiar daca cat eyes se poarta ziua, de multe ori femeile opteaza sa-o aplice si la un machiaj de seara, mai ales cum este petrecerea dintre ani. Alge una din nuantele care sa se potriveasca formei ochiului, cum este negru, argintiu, auriu, mov intens, maron sau  bleumarin. Daca vrei sa ai genele precum vedetele, alege sa porti gene false si sa conturezi ochii cu o linie fina de nuanta negru. Astfel vei da stralucirea si intensitate privirii.

Aplicarea machiajului

La fel ca orice produs cosmetic, nuanta fondului de ten trebuie sa se potriveasca nuantei tenului. Pentru a rezista machiajul intreaga seara, nu uita de pudra, care trebuie sa aiba o textura fina si sa fie translucida. Pentru fard, opteaza pentru nuante deschise, cum este rozul pal. Un rol important il are iluminatorul care-i confera machiajului un aspect vaporos. 

Alegerea nuantei la ruj 

Depinde de culoarea rochiei si intensitatea machiajului pe care l-ai ales, nuanta rujului poate fi una naturala, cu nuante de roz, bej sau nuante mai puternice cum este rosul. In ultimul timp, cel mai preferat a fost rujul rosu sau cel mov pruna. Alege nuanta cea mai potrivita si cu care iti sta cel mai bine, ca sa ai un machiaj perfect cu care sa oferi un plus de stralucire. 

 Sursa: clickpentru femei