REVELION IN JURUL LUMII, in Parcul Titan

Primaria Sectorului 3 continua traditia unui Revelion conceptual si a organizat un REVELION IN JURUL LUMII, care va avea loc in parcul Titan, incepand cu ora 19.30.

Astfel, in asteptarea noului an, bucurestenii vor fi antrenati intr-un spectacol dinamic, sustinut de cei mai in voga artisti, in recitaluri live. “Cuprinzand o gama larga de genuri muzicale, programul artistic al Revelionului 2015, este menit sa aduca energie si voiosie publicului. Bucurestenii vor fi purtati pe mai multe meridiane si vor cunoaste, prin jocurile de scena ale prezentatorilor, cateva dintre obiceiurile si traditiile de Anul Nou din intreaga lume. Proiectiile video si show-urile laser programate muzical vor completa calatoria in jurul lumii”, afirma organizatorii.

Citeste si: Peste 25.000 de POLITISTI vor fi prezenti in strada in perioada REVELIONULUI

Noaptea dintre ani va debuta la Revelionul 2015 din Parcul Titan cu un moment artistic sustinut de ansamblul Rapsodia Carpatilor, care ii va purta pe spectatori prin obiceiurile romanesti de Anul Nou. Petrecerea din Sectorul 3 va continua cu recitalurile live ale unora dintre cei mai iubiti artisti: White Mahala, Annes, Bere Gratis, Guess Who, Dj Rynno si Sylvia, Mihai Margineanu si Elena Gheorghe.

Citeste si: CONCERTE de REVELION. Unde au loc CONCERTELE in AER LIBER din BUCURESTI

La miezul noptii, va avea loc un spectaculos joc de artificii, urmat de concertul trupei Voltaj.

Sursa foto: facebook.com