REVENIRE DE SENZATIE! GIGI BECALI vrea sa aduca la STEAUA un fost jucator al ros-albastrilor

GIGI BECALI se afla in permisie de sarbatori, dar finantatorul echipei STEAUA BUCURESTI se gandeste si la fotbal. Latifundiarul vrea sa aduca in Ghencea un fost jucator al militarilor. 

BECALI este hotarat sa il convinga pe MIHAITA NESU sa revina la STEAUA, informeaza sportro. Fostul aparator al nationalei Romaniei face parte in prezent din staff-ul lui George Ogararu la Universitatea Cluj, dar BECALI si-a propus ca in 2015 sa-l aduca la STEAUA, anunta Sport.ro.

CITESTE SI: VESTE SENZATIONALA: MIHAI NESU REVINE IN LIGA I. “BICHONUL” VA ACTIVA LA U CLUJ

MIHAITA NESU ocupa pozitia de video-analist la Cluj, iar la STEAUA ar urma sa ocupe o pozitie asemanatoare. Altfel, MIHAITA NESU a fost prezent sambata la meciul caritabil organizat de stelistii Papp si Keseru la Oradea.

Fostul fundas spune ca se lupta sa se recupereze si ca-si doreste sa mai joace macar odata fotbal. “E o mare bucurie si-mi da o mare putere cand vad ca sunt iubit de atatia oameni. Lupt in continuare sa ma recuperez. Vreau sa mai joc fotbal macar odata”, a spus BICHONUL.

CITESTE SI: O noua TRAGEDIE pentru MIHAI NESU: Tatal sau, MIRCEA NESU, s-a SINUCIS! 

MIHAITA NESU (31 de ani) a pus capat activitatii de fotbalist dupa groaznicul accident suferit in 2011, la un antrenament al celor de la Utrecht, in urma carui a ramas paralizat de la gat in jos.

7 ani a jucat MIHAITA NESU la STEAUA BUCURESTI, in perioada 2001-2008.

Sursa foto: sport.ro