REVENIRE de senzatie la STEAUA BUCURESTI! Ros-albastrii negociaza in aceste momente detaliile. FOTO

STEAUA BUCURESTI isi va rezolva o mare parte dintre problemele ofensive odata cu foarte probabila revenire in Ghencea a unui jucator foarte iubit de suporterii formatiei campioane. Potrivit presei din PORTUGALIA, STEAUA este foarte aproape de a se intelege cu FC SEVILLA pentru transferul lui RAUL RUSESCU, fostul golgheter al gruparii din Capitala fiind de acord cu un comeback la echipa la care s-a consacrat.

STEAUA BUCURESTI si RAUL RUSESCU negociaza detaliile unei REVENIRI a atacantului in GHENCEA. Internationalul roman, in varsta de 25 de ani, nu a reusit sa-i convinga pe andaluzii de la SEVILLA sa-l pastreze, in timp ce gruparea portugheza SPORTING BRAGA, echipa la care RUSESCU a evoluat in primavara sub forma de imprumut, nu este dispusa sa achite clauza de reziliere a romanului.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI va disputa, marti, primul AMICAL din cantonamentul englez 

In aceste conditii, RAUL RUSESCU, cel care a plecat de la STEAUA la FC SEVILLA in urma cu un an, a ramas doar cu varianta unui comeback la gruparea unde a cunoscut cele mai mari satisfactii din cariera, jucatorul aflandu-se in discutii avansate cu oficialii stelisti, informeaza cotidianul portughez A’BOLA.

STEAUA BUCURESTI a obtinut, vara trecuta, in schimbul lui RAUL RUSESCU, suma de 2,2 milioane de euro.

Sursa foto: abola.pt