REVENIRE de SENZATIE la STEAUA: MUTAREA a fost confirmata OFICIAL

REVENIRE de SENZATIE la STEAUA BUCURESTI! Mutarea a fost CONFIRMATA, joi, chiar de fostul jucator al echipei din Ghencea care se intoarce la clubul unde s-a consacrat ca fotbalist dar, in postura de ANTRENOR SECUND. Este vorba de NICOLAE DICA, fostul decar urmand sa se alature staff-ului tehnic al principalului COSTEL GALCA.

NICOLAE DICA va fi al treilea antrenor secund al STELEI BUCURESTI, alaturi de DUMITRU UZUNEA si LAURENTIU ROSU. Din staff-ul tehnic al lui COSTEL GALCA mai fac parte Stefan Preda (antrenor cu portarii), Julian Jimenez Serrano, Ciprian Pruna, Horea Codorean (preparatori fizici) si Gabriel Dumitrescu (analist), informeaza Fanatik.

Citeste si: STEAUA BUCURESTI va avea un nou ECHIPAMENT de joc pentru meciurile din DEPLASARE.FOTO 

“Este o onoare pentru mine ca ma intorc la clubul la care am obtinut cele mai mari performante din cariera. Incep o noua viata, cea de antrenor si imi doresc sa ajut cat mai mult la obtinerea unor noi trofee. Sper sa nu-i dezamagesc. Sunt sigur ca, la finalul acestui sezon, ne vom bucura de un nou titlu de campioni, fiindca acesta este destinul Stelei!”, a spus NICOLAE DICA. 

Citeste si: GIEDRIUS ARLAUSKIS este noul PORTAR al STELEI BUCURESTI

Conform sursei citate, NICOLA DICA a fost adus la STEAUA la insistentele managerului general MIHAI STOICA, fost mijlocas fiind considerat o veritabila MANA de FIER care poate tine sub control vestiarul plin de vedete al ros-albastrilor.

Sursa foto: sport.ro