REVOLTATOR! A MURIT in bratele sotului, asteptand ambulanta. UPDATE

Caz incredibil in orasul Harlau! O TANARA A MURIT cu zile in bratele sotului, in drum spre spital, dupa ce AMBULANTA a intarziat mai bine de jumatate de ora. Pentru ca a fost luat la intrebari, soferul masinii l-a lovit cu pumnul pe sotul victimei, de fata cu politistii. Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) a sesizat Parchetul Militar in acest caz.

UPDATE 16:10: Intr-un comunicat trimis de STS si citat de realitatea.net, se arata ca institutia a sesizat Parchetul Militar pentru a stabili daca decesul femeii a fost sau nu provocat de modul in care au actionat operatorii 112 Iasi si cei ai Serviciului Judetean de Ambulanta Iasi.

Cei de la Ambulanta Iasi se apara si spun ca au fost coordonati la o adresa gresita de la 112. Le-a fost indicata aceeasi strada, acelasi punct de reper, insa nu li s-ar fi precizat ca este vorba de orasul Harlau si nu de municipiul Iasi. Astfel, primul echipaj a fost purtat pe drumuri degeaba. Abia la al doilea apel, facut de politisti, un echipaj de la Ambulanta Harlau a ajuns la adresa exacta. Politia din Iasi a deschis o ancheta, insa doar pentru a stabili daca soferul ambulantei l-a lovit sau nu pe sotul indoliat.

Alina Catargiu S-A STINS DIN VIATA in a doua noapte de Paste la varsta de 27 de ani. TANARA a lasat in urma doi copii minori: unul de doi ani si altul de 6 ani si o familie indurerata, scrie newspascani.ro.

Victima nu suferea de boli grave, dar A MURIT cu zile, din motive necunoscute, in bratele sotului sau. Potrivit sursei citate, barbatul spune ca a chemat AMBULANTA imediat dupa ce sotiei sale i s-a facut rau. I s-a spus ca un echipaj va ajunge la fata locului in cel mult 5 minute pentru a oferi primul ajutor.

Citeste si: AMBULANTA ATACATA IN JUDETUL ARGES! RROMII AU AGRESAT PERSONALUL MEDICAL

Au trecut insa mai bine de 40 de minute, dupa care a luat-o in brate si a fugit cu ea spre spital. Pe drum s-a intalnit cu AMBULANTA, insa intre timp FEMEIA si-a dat ultima suflare. 

Inaintea medicilor, la fata locului a sosit Politia. Ravasit de durere si neputinta barbatul l-a luat la rost pe soferului ambulantei pentru intarziere si i-a cerut sa o transporte pe sotia sa la spital.

Citeste si: UN POLITIST CARE DIRIJA CIRCULATIA, LOVIT IN PLIN DE UN SOFER.UPDATE

In replica soferul masinii l-a lovit cu pumnul pe reclamant si a plecat de la fata locului, lasand FEMEIA in strada. Disperat barbatul a batut la portile oamenilor, in miezul noptii, pana a gasit o caruta cu care a transportat corpul victimei la morga din localitate.

Sursa foto: newspascani.ro