REVOLTATOR! Cum arata MASINA POLITIEI in ODORHEIU SECUIESC

Inscriptiile in LIMBA MATERNA sunt un drept garantat prin lege, obtinut de maghiarii in Romania. Expresiile unguresti au ajuns pana si pe masinile de politie din ODORHEIU SECUIESC, relateaza cancan.

Romanii rezidenti in Odorheiu Secuiesc s-au obisnuit cu acest lucru pentru ca majoritatea CUNOSC LIMBA MAGHIARA si s-au adaptat cerintelor comunitatii. Cei care nu stiu, nu le pot confunda, pentru ca in afara inscriptiei, masinile arata la fel cu cele ale Politiei Locale din intreaga tara.

Ce-i drept, inscriptionarea automobilelor folosite de Politia Locala Odorheiul Secuiesc este la limita legii, pentru ca numai in cazul Politiei Nationale forma, caracterele si modalitatea de inscriptionare este UNICA, in timp ce la nivelul primariilor POT EXISTA MICI “VARIATII”. 

 

Mai mult decat atat, se poate observa cum inscriptionarile in LIMBA ROMANA sunt mult mai mici scrise decat cele in LIMBA MAGHIARA.

Aceasta poza a atras atentia si deputatului BOGDAN DIACONU, presedintele Partidului Romania Unita (PRU) care a afirmat pe contul personal de facebook urmatoarele: 

“Masina Politiei Locale din Odorheiu Secuiesc iti da impresia ca te afli in Ungaria. Dar nu, este masina unei institutii din Romania, pe teritoriu romanesc. ASA NU SE MAI POATE!”

Sursa foto: cancan